Son Eklenenler

24 EYLÜL 2014 İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ


24 eylül 2014 tarihinde çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:30 da start alacak.

İstanbul Veliefendi hipodromundaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Günün Önemli Koşuları;
  • 4.koşu; Ekrem Kurt Koşusu
  • 5.koşu; Zühtü Erişen Koşusu
  • 6.koşuı; İstanbul Üniversitesi Koşusu
Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Karabekmez isimli safkanı öneriyorum.

Safkan uzun zaman sonra dişine göre bir grupta start alacak,safkanın bu durumu avantaja çevirip uzun süredir devam eden birincilik hasretine son vermesini bekliyorum.

Günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 2 numaralı Adakarası isimli safkanı önereceğim.

Safkan son iki koşusundaki performansı yinelemesi durumunda kendisini çok iyi tanıyan jokeyi Akın Sözen ile arka arkaya üçüncü birinciliğine ulaşacaktır.

Günün İstanbul Tahmini;

1.ayak; 1,3,7,8
2.ayak; 4,7,8,1
3.ayak; 1
4.ayak; 2
5.ayak; 1,3,5,11
6.ayak; 9,12,13,1,6,7

Alternatif yorum;

1.Ayak: Start aldığı koşularda tatminkar bir performans sergileyen Perfectus maidene veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Son koşusunda yüksek bir tempoda gittiği için az farkla tabela dışı kalan Betiferi yükselen form grafiği ile favorinin sert rakibidir.

Her geçen gün daha iyi duruma gelmeye başlayan Bugaboo, kısa aranın ardından idmanlarına hız kazandıran Esposito, tatminkar ilk koşusu ile dikkat çeken Kasap Fariz ve form grafiğini yükselten Oleloem daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak:

Bir müddet aranın ardında koştuğu yarışını dördüncü tamamlamayı başaran I Am That Chick gelişen form ve kondisyonu ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu aralar eli kulağında olan Real Power, istikrarlı yarışlar koşan Sabret, son koşusunu ölçü almadığım Parlera ve Hamza Bin Davut favorinin eksik koşması halinde devreye girebilirler.

3.Ayak:

Kazandığı koşu ile şanssızlığını kırmayı başaran Gece Rüzgarı korumayı başardığı etkili formu ile favorim. Üst üste istikrarlı yarışlar koşan Yeni Kartal ve grubun iyi performanslı isimi Prince Of Krakow favoriye zor anlar yaşatacaklardır.

4.Ayak:

Üst üste elde ettiği birincilikler ile kalitesini bir kez daha gözler önüne sermeyi başaran formda kısrak Adakarası birçoğunu daha önce geride bıraktığı rakipleri yanında benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

5.Ayak:

Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen bilinen güç ve performansı ile Gümbür Gümbür birinciliğin en güçlü adayıdır.

Sentetik pistte ilk defa start alacak olan istikrarlı isim Usagara favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecektir.

6.Ayak:

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda benim sıralamam, bu defa çok farklı koşmasını beklediğim Neo Kaplan, dikkat çekici son yarışı ile İlgilge, bir müddet dinlendirilen Erbabam, her geçen gün daha iyi duruma gelmeye başlayan Ebabil, dişine göre rakipler ile mücadele edecek olan Tibet, kazandığı koşu ile moral bulan Merih ve istikrarlı Metecik şeklinde...

24 EYLÜL İNGİLTERE ALTILI TAHMİNLERİ


24 eylül 2014 tarihinde çarşamba günü düzenlenecek İngiltere Kempton Park yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 20:20 de başlayacak,altılı ganyan ise saat 20:50 de başlayacak.

Programdaki koşular saat 23:20 de sona erecek.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 1 numaralı DEVILMENT isimli safkanı öneriyorum.

Kalite olarak bu grubun üstünde olan safkan bu grubu rahat geçecektir diye düşünüyorum.


Bunun yanında altılı ganyanın son ayağı oldukça karışık ve sürprize müsait.Bu nedenle de imkanı olaranların bu ayağı kapatmalarını tavsiye ediyorum.

İngiltere Kempton Partk Tahmini;

1.Ayak: 4-3-9-11
2.Ayak: 3-2-1-5-7-8-9
3.Ayak: 10
4.Ayak: 2-3-5-6-8
5.Ayak: 1
6.Ayak: Hepsi

ELAZIĞ ALTILI GANYAN TAHMİNİ 24-09-2014

24 Eylül 2014 tarihinde çarşamba günü Elazığ şehrinde düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular 13:30 da start alacak,altılı ganyan ise saat 14:30 da başlayacak.

Elazığ yarış programındaki koşular saat 17:00 da sona erecek.

Günün önemli koşusu;

5.koşu; Fırat Üniversitesi koşusu

Günün bankosu olarak altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan 7 numaralı Gönülhanım isimli safkanı öneriyorum.

Safkan yarış hayatının ilk koşusunda fazla sıkılmadan tabelaya yakın bir beşincilik elde etti.Artan yarış tecrübesi ile bu koşuyu kazanmasını bekliyorum.

Günün Elazığ Tahmini;

1.ayak; 7
2.ayak; 2,3,6,11
3.ayak; 10,12,2,4
4.ayak; 4,5,7,9
5.ayak; 7,8,1,2
6.ayak; 5,6,8,2,1

ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 23 EYLÜL 2014


1.AYAK: Koşuda süratli safkanların olması sebebiyle sonlarda güçlü gelebilecek Virgin Pearl favorim.

Üç kez kazandığı pistine dönen Dream Of My Love, kısalan mesafe lehine gözüken Just Bleu öncelikli rakiplerken, son koşusunu tekrarlaması halinde Silent Force ile dinçlikle etkili olabilecek Hayatım sürpriz şansına sahipler.

2. AYAK: İyi bir jokey bulan iki eküri destekli Anılkaya, inişli çıkışlı performans gösteren Ağa Osman, Adana’daki ilk startı bile gayet tatminkar Hasoğlu, bir buçuk ay kadar geri alınsa da idmanlarını sürdüren Maveraün Nehr, son koşusunda beklenentileri karşılayamayan Lokomotif ile bir koşusu bir koşusunu tutmayan Perefesyonel arasında ayrım yapmamak gerekir.

3. AYAK: Son koşusunda binicisi San Vicente’yi sprinte kaldırana kadar rakipleri yarışı bitirmişti.

Bu kez daha uygun rakipler yanında safkanı bir kez daha tek olarak öneriyorum.

4. AYAK: Uzun mesafeli yarışlarda adından söz ettiren Torun Callas Ankara’da son koşusunu kazanırken hayli etkileyici idi. Pisti yadırgamazsa bir kez daha potoyu önde geçer.

5. AYAK: Kaba kum pistte pedigrisi itibariyle çok koşmasını beklediğim Toro Toro maidendan çıkabilir.

İstanbul’da sert gruplarda beklentileri karşılayamayan Karayiğit, her geçen gün formu yükselen Tobe Strong ile kapalı gözlük takısı alınan Balsu rakipler…

6. AYAK: Çim pistteki son koşusu dikkate alınmayacak Irmak Sultan, üç ay ara verse de grubun nitelikli isimlerinden Mert Memet, tekrar ideal mesafesine çıkacak Dilşar Beyi ve süratli stiliyle bitirmeye çalışacak Özkuruş ilk planda değerlendirilmeli.

Yarış koşarak form tutmaya çalışan Asalpolat ile her an bir patlama yapmasını beklediğim Yandımayşe sürprizde kuponlara işaretlenebilir.

ADANA ALTILI GANYAN TAHMİNİ 21-09-2014


Adana 1.Altılı Ganyan Yorumları;

1. AYAK: Hayatının ilk startında sonlarda yapmış olduğu etkili ataklarıyla tabelada kendine yer bulmayı başaran Cangünhan ilk şans verdiğim safkan.

Grubun istikrarlı ve tecrübeli taylarından biri olan Dizdarcan bu safkanın öncelikli rakibidir. İzmir umduğunu bulamayıp Adana pistine getirilen Kırnıçhaber, oldukça müsait sıkletiyle Kırnıçhanım, bu kez Dilbağı takacak olan Erginşah ve ilk kez koşacağı bu pistte Çörekli Güzeli de ihmale gelmezler.

2. AYAK: Yine önde kuracağı sert temposuyla bir solukta bitirmeye çalışacak olan Olimpic Record ve son iki çim pist yarışından da galibiyetle ayrılmayı başaran Rağda arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, rakiplerine oranla biraz dağa ağır bir kiloyla mücadele edecek olan All Star’ın da katılmasını bekliyorum.

3. AYAK: Arka arkaya kazanarak ne denli formda olduğunu gözler önüne seren Roket ve büyük bir sürprize imza attığı son yarışıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Uçanbir eşit şans verdiğim isimler. Devamlı olarak tabelada kendisine yer bulabilmesine rağmen bir türlü kazanmayı beceremeyen Şambayatlı ise bu safkanların en ufak bir hatasını affetmez.

4. AYAK: Bir türlü kendine yakışır yarışlarını ortaya koyamasa da bu kez hem pist hem de mesafe oldukça lehine olan Browser, kısa bir aranın ardından sonra görmüş olduğu yarış sonrası kondisyon açığını büyük ölçüde kapatan Jaw Breaker, yarış hazırlıklarında oldukça beğenimi kazanan You And Me, süratli safkan Borason, başarısız son yarışını ölçü almadığım Sarıkayalı, geliyorum sinyalleri vermeye başlayan Lion Rock ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan Rescator benim sizlere bu koşuda sırasıyla önereceğim safkanlar.

5. AYAK: Başarılı sayılabilecek ilk çim pistteki ilk yarışının ardından idmanlarında bir hayli farklılaşan Birbeyin Oğlu bu kez Maiden’a veda edebilir.

Bir müddet dinlendirildikten sonraki başarılı üçüncülüğü ile beğenimi kazanan Bozkırnıç bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Koşunun sürprizini yarış hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Nepal’den bekliyorum.

6. AYAK: İkincilikler serisine son verip bu koşuyu lehine çevirmesini beklediğim Abakay’ı sizlere günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Adana altılı Ganyan 2.altılı ganyan yorumları

1.AYAK:En ufak hatayı affetmeyecek kısa mesafede, sınırlı güce sahip safkanların bir araya geldiği koşuda, ağır kilodan etkilendiği son startını dikkate almamak gereken Browser, bu aralar fena koşular yapmayan Sarıkayalı, epeydir Adana’da hazırlanan Patroness, her geçen gün iyiye giden Icy Kiss, güçlü sprintini zaman zaman sahaya yansıtan Rescator ile mükemmel son işiyle My Son Arda öncelikle kuponlara işaretlenmeli.

Pek kazanma yetileri olmasa da You And Me, Lion Rock ve Jaw Breaker sağlam kuponlara eklenebilir.

2. AYAK: Verdiği iki aylık ara sonrası üst grupta tatminkar bir üçüncülük yapan Bozkırnıç favori. Ankara’dan hayli dereceli galoplar sergileyerek gelen İzollu ile bir yarış görüp tecrübe kazanan Suskun Su rakip olmasını beklediğim taylar.

 3.AYAK: Üç koşudur geçilecek bir rakip bulan Abakay başta olmak üzere, makinede oyalanmadığında kalitesini konuşturan Özfidan, binicisinin son startında enseye basarak bıraktığı koşusu kesinlikle ölçü olmayacak Canözümlü ayrımsız değerlendirilmeli.

Mesafenin uzaması aleyhine gözüken Demre ile Cuma sabahı kısa işinde ilgi çeken Başkentlim’i rahat bir koşu izlemek isteyenler ekleyebilir.

4. AYAK:Geçtiğimiz koşusunu hayli gösterişli kazanan Kamkam formda aprantisiyle çok müsait rakipler yanında kazanmasını beklediğim safkan…

Son dönemde hayli istikrar yakalayan Kalanta özlediği birinciliğe ekürisi yardımıyla ulaşabilecek olup tek rakiptir.

5. AYAK:Ankara’da kapalı gözlük ile start aldığı ikinci startında hayli göz dolduran Galenos ile kum pistte daha etkin olan Altın Pusula eşit şansta gördüğüm taylar.

Üç ay sonra yarış gören Munzurbeyi daha farklı koşabilecekken, ikidir tabelada yer bulan Can Kübra ile önemli kilo avantajına sahip Zemzemkızı hata kollarlar.

 6. AYAK:Günün son ayağında İstanbul’da ağır pistteki son koşusunda binicisinin devamlı dış kulvarları tercihlemesinden dolayı rakiplerinden daha fazla koşan ve tabela dışında kalan Neotric kazanmasını beklediğim safkan olacak.

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNLERİ 21 EYLÜL 2014


1. AYAK: 1000/1.08.5 – 400/27.8 R galobunu gezinti yaparcasına çok kolay tamamlayan Pamuk Nine, bu havasını performansına yansıtması halinde kazanabilir.

Formundaki artışın devam ettiğini gördüğüm Zengin Kız, uyum içerisindeki jokeyiyle yarışa ağırlığını koyabilecek bir diğer şanslı kısraktır.

Sorunlarından kurtulan Alarap, bu haftaki idman görünümü ışıltılı Korkut Şıvga, ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan Sevdacan ve tırnağının ucuna getirilen Gönülveren değerlendirmeye alınması gereken diğer safkanlar.

2. AYAK: Orijin olarak çime çok daha yatkın olduğunu gördüğüm Necatihan, geçtiğimiz hafta yaptığı 1200/1.23.5 – 1000/1.08.3 – 400/27 HR galobunda günün işlerinden birini gerçekleştiren Turbojet, ayağına çok çabuk olan Issız Adam ve ilgililerinin büyük beklentiler içerisinde olduğu Dorukefe ayrım yapılmaksızın kuponlardaki yerini almalı.

Hazırlıklarının büyük bir bölümünü Bursa’da tamamlayan Tufanlı ve yine Ankara’dan gelen Küçükprens hatalardan kendilerine pay çıkarabilirler.

3. AYAK: İstanbul pistindeki ilk sınavından galip ayrılan Lion Wind, başarılarına bir yenisini ekleme uğraşı verecektir.

Şimdiye kadar katıldığı 4 startında da geçilmeyen Darin Sultan, ekürilerin ciddi rakiplerinden biridir. Yeni yeni kendini bulan She Is Mine ve kabiliyetli bir tay olan Türütcan sağlam kuponlara eklenerek bu koşu kapatılabilir.

4. AYAK: 61 kiloyla katıldığı son 1900 metrelik çim koşusunda, faullere maruz kalmasından dolayı az farkla 2.likle yetinen Başseklavi, eski gücüne ulaşmış durumda.

Sağlıklı idman görünümü ve muhteşem hazırlıkları ile kazanacağına inanıyorum.

5. AYAK: Son kez yaptığı 800/48 – 400/23.6 R galobunda gezinti yaparcasına çok kolay bir şekilde tamamlayan Sky Hero, Ankara’daki başarısız son koşusunu bizlere unutturabilir.

Eksik koşması halinde karışacak olan ayakta ise; formunu sürekli yükselten Kejo Baba, Bursa’dan formda gelen Güngör Baba, son 3.lüğüyle yeşil ışık yakan Branzini ve üstün bir süratte sahip olan Flying Black devreye girebilirler.

6. AYAK: Kendisine oldukça uygun rakipleri bulan Decolte ve iç pisteki hazırlıklarında bir hayli beğenimi toplayan Peakpoint arasındaki mücadele bence koşunun kazananını belirleyecektir
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk