Son Eklenenler

kocaeli izmit at yarışı tahminleri 11 ocak 2014

kocaeli izmit yarış programı
11 ocak 2014 cumartesi tarihinde Koceli İzmit Kartepe hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:00 da start alırken,altılı ganyan ise 13:30 da başlayacak.

Günün bankosu olarak Altılı ganyanın dördüncü ayağında kalite olarak rakiplerinin çok üstünde olduğunu düşündüğüm 5 numaralı Kırmanşah'ı öneriyorum.

Altılı ganyanın beşinci ayağındaki bütün safkanların yarışı kazanabileceklerini düşündüğümden tercihim HEPSİ.

günün kuponu;

1.ayak; 2,4,8
2.ayak; 3,6
3.ayak; 6,1,3
4.ayak; 5
5.ayak; H
6.ayak; 5,6,7,1,10

kupon bedeli ; 27 TL

11 ocak 2014 Adana at yarışı tahminleri


11 ocak 2014 cumartesi günü Adana hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.Bu yarışlar saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan ise 18:00 da başlayacak.

Programın tahmini zor olduğunu ve tutturanların hatırı sayılır bir para kazanacağını öngörmek çok da mantıksız olmayacaktır.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında bilinen kalitesinin yanında son koşusundaki başarılı üçüncülüğü ile dikkat çeken 1 numaralı Aydemirbey olarak görüyorum.

bunun yanında altılı ganyanın son ayağında Digor,Fakı Bey ve Kubatoğlu olmadan sakın kupon doldurmayın diyorum.

günün kuponu;

1.ayak; 7,8,1,2
2.ayak; 9,10,11,1,2
3.ayak; 4,5
4.ayak; 1
5.ayak; 8,12,5,6
6.ayak; 2,12,15,12,13

kupon bedeli ; 20 TL

At Yarışı İzle


Ünlü komedyen Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sunduğu doğaçlama komedi-tiyatro şovu Güldür Güldür'de popüler spor dalı at yarışı da konu edildi.

At yarışı Sevdası adı altında yayınlanan skeçin tamamı konuda paylaştığımız videoda...

at yarışı izle,at yarışı seyret....

Bursa altılı ganyan tahmini 10 ocak 2014

10 ocak altılı ganyan programı
1.Ayak: Kazandığı koşu sonrası muntazam idmanlarını sürdüren ve eküri avantajı da bulunan CESURHİSAR favorim.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan GÖREME ve beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım DESTAN YAZAN favorinin en ciddi rakipleridir.

2.Ayak: Son yarışlarında ortaya koyduğu performansını tekrarlaması halinde ATLIDERELİ maidene veda etmeye en yakın isim olarak ön plana çıkıyor.

Bu safkanın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, yetenekli kısrak BELALIKIZ, son başarılı yarışı ile BALDURA, toparlanmaya başlayan NURİ BEY ve YOLVER sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Son iki yarışında üçüncülükle ayrılmayı başaran ve daha da iyi duruma gelen TUNCELİ ilk şansa sahip.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan ART DÜŞES ve startta fazla oyalanmaz ise ZOYA favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: Start aldığı koşularda son derece başarılı sonuçlar elde etmeyi başaran DAĞAŞAN korumayı başardığı etkili formu ile dişine göre rakipleri yanında altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

5.Ayak: Bilinen üstün sürati ile WILD AVALACHE fotoyu önde geçmeye en yakın isimdir.

Süratli gidecek yarışta düzlükte yapacağı etkili sprinti ile devreye girmeye çalışacak olan formda isim ARCSAINT favorinin en ciddi rakibidir.

Etkili formunu korumayı başaran BAŞTACIM ve tırnaklarının ucunda olan FLAYING ARION daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda DISTANT GREEN, SPEAR, HAVE A NICE FLIGHT, LANDROS, LIFES LONG FOR RUN ve FLOOD benim sırası ile şans vereceğim isimlerdir.

10 ocak 2014 bursa at yarışı tahminleri

10 ocak bursa yarış programı
10 ocak 2014 tarihinde cuma günü Bursa osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 13:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 14:00 da start alacak.

Programdaki yarışlara katılan at sayısı nispeten az olduğunda ikramiye olarak Bursa standartlarının altında kalacağını düşünüyorum.

Günün bankosu olarak da altılı ganyanın beşinci ayağında 4 numaralı WILD AVALACHE olarak gözüküyor.

Formda jokeyi ile uygun rakiplerinin yanında bu safkanın günün en güvenilir safkanı olduğunu düşünüyorum.

Günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; 1,7,8
3.ayak; 1,5
4.ayak; 2,3
5.ayak; 4
6.ayak; 1,2,3,4,5,6

kupon bedeli ; 25,20 TL

İzmir at yarışı tahminleri 10 ocak 2014

10 ocak izmir yarış programı
10 ocak 2014 cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki koşular saat 17:00 de başlayacak altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında 4 numaralı Lady Dramalı olarak önereceğim.

Bu safkanın bu yarış ile birlikte beklentileri karşılayacağını ve gösterişli bir birincilik elde edeceğini düşünüyorum.

Günün kuponu;

1.ayak; 3,4,8
2.ayak; 4,5,6
3.ayak; 3,4,6
4.ayak; 4
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; 5,6,7,9

kupon bedeli ; 16,20 TL

9 ocak 2014 izmir at yarışı tahminleri

9 ocak 2014 izmir yarış programı
9 ocak 2014 tarihinde İzmir'in Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 17:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında koşulacak olan Karaço koşusunda start alacak olan 1 numaralı Almaata.

Safkan son koşusunu kazandıktan sonra düzenli idmanlarında da formunu korudu hatta geliştirdi uygun rakipler yanında fototu önde geçecektir.

günün kuponu;

1.ayak; 2,4,6
2.ayak; 1,4,5,9
3.ayak; 1
4.ayak; 1,4,6
5.ayak; 4,10,8
6.ayak; 1,2,10,11,5

kupon bedeli ; 27 TL

Şanlıurfa at yarışı tahminleri 9 ocak 2014

9 ocak şanlıurfa yarış programo
9 ocak 2014 tarihinde Şanlıurfa'da düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.Koşular saat 12:45 de start alırken,altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında koşacak olan 1 numaralı Kaizen'ı önereceğim.

Safkan son koşusunda 1400 metre sulu kum pistte ikinci oldu mesafenin uzması ile günün en şanslı safkanı olarak gözüküyor.

Günün bombasını ise altılı ganyanın beşinci ayağında 12 numaralı Çetinbey'den bekliyorum dikkat.

günün kuponu;

1.ayak; 7,8,10
2.ayak; 3,4,5
3.ayak; 1
4.ayak; 3,4,5,6
5.ayak; 2,3,4,14,12
6.ayak; 5,6,7,8,10

kupon bedeli ; 18 TL

İstanbul altılı ganyan tahmini 8 ocak 2014


1.AYAK: Son kez İstanbul çiminde katıldığı 1400 metrelik yarışında makineden çok geç çıkmasından dolayı koşudaki tüm şansını ilk metrede kaybederek oldukça gerilerde tamamlayan Laguardia, sonrasında hız verdiği idmanlarında ortaya koyduğu gayet güzel dereceli hazırlıkları ve bu günkü rakipleriyle baş edebilecek güçte olduğuna inandığımdan dolayı aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde söz sahibi olmasını bekliyorum.

İlk 1200 metrelik kum koşusunda yarışın her yerinde rakiplerine hakimiyetini hissettiren ve özellikle son 250’den sonra binicisinin teşviklerine her metrede istenildiği gibi karşılık vererek liderliği aldığı gibi farkı her metrede açarak 1.12.91 gibi göze hoş gelen bir dereceyle kolay kazanan Al Neri, muhafaza ettiği müthiş durumu ve edindiği tecrübeyle yine adını birinciliğe yazdırabilir.

 Bu günkü rakiplerinden Al Neri ile yine aynı gün bölünen diğer Şartlı-1 koşuda mücadele vererek My Grand Boy’un 2.5 boy gerisinde zorlanmadan tatminkar bir 2.lik sergileyen Molinara’nın kendisini tercihleyen klas jokeyi ve dereceli galoplarıyla her an devreye girebileceğini düşünüyorum.

2.AYAK: 7 gün önce katıldığı 2100 metrelik kum koşusunda diğer yarışlarının aksine bu kez koşuyu gerilerde takip eden ve son düzlüğe 11.durumda çıkmasına rağmen en dış kulvara doğru açılarak yaptığı güçlü ataklarının ancak kendisine 2.12.18’lik derecesiyle yakın aralarla 3.lük getirdiğini gördüğüm Sanzatu’nun bu gün için çok daha süratli isimlerin bir araya gelmesiyle şansının artığını düşündüğümden dolayı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

3.AYAK: 39 gün aradan sonra çok daha güçlü rakipler arasında geçtiğimiz hafta üzerine gidilmeden bir yarış gösterilerek açıklarını gideren Akrobat, oldukça elverişli bu rakipler arasında ufak bütçeli kuponlara risk edilebilir. Yanına at yazmak isteyenler ise formunda önemli derecede gelişmeler olan Cordoba’yı kuponlarına ekleyebilirler.

4.AYAK: Son kez katıldığı 1500 metrelik kum koşusunu 1.32.63’lük derecesiyle kazanırken Shere Khan gibi yaz sezonunun flaş 3 yaşlı İngiliz taylarından biri olmasını beklediğim safkanı geride bırakma başarısı gösteren Aykal, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da adından bahsettirecektir.

Kocaeli’de katıldığı son 1600 metrelik kum koşusunda start verildiği anda bir anda dışarıya doğru savrulan ve sürekli pistte gezinmesinden dolayı binicisini bir hayli uğraştırarak rakiplerine nazaran çok daha fazla efor sarf etmesine rağmen tatminkar bir 4.lük sergileyen Mc Gill’in bu sorunu giderildiği takdirde birinciliğe ortak olabileceğini düşünüyorum.

Sürekli sert rakipler arasında mücadele veren ve son koşusunda da büyük bir talihsizlik yaşayarak makineden hiç çıkmayan Antiyokus, çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdiği bu sınavı için kendisinden beklenilen patlamayı gerçekleştirebilir.

Ufak tefek problemleri giderilen ve sınıf olarak bu grubun bir adım önünde olan Lambourn, ağır kilosuna rağmen kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Gücü nispetinde başarılı koşabilen Meserret ise sprinter yapısıyla rakiplerinin eksiklerinden en iyi şekilde yararlanacaktır.

5.AYAK: Kısa aranın kendisine çok iyi geldiğini yapmış olduğu 1400/1.39.8 gayet güzel dereceli galobuyla gözler önüne seren Gezeroğlu, yatkın olduğu pist ve mesafede kalitesine yakışır bir sonuç sergileyebilir. Mesafe ayırt etmeksizin etkili koşabilen Bulut Reis, kazandığı son yarışı ve üst düzey moraliyle en az Gezeroğlu kadar iddialı olacaktır.

Adana’da katıldığı son koşularında her ne kadar bir varlık gösteremese de bu kez sevdiği İstanbul pistinde şansını deneyecek olan Tanatar, bomboş kilosuyla kötü gidişattı durdurabilir.

Tam bir istikrar abidesi olan Kobra Sel, süratli giden tempolu koşuların vazgeçilmez isimlerinden biri olan Bilgekurt ve yeterli bir hazırlık dönemi geçiren Hasanşah hata kollayacak diğer şanslı isimlerdir.

6.AYAK: Yarış hazırlıklarında göz dolduran Royal Beauty, az farkla tabela dibinde tamamladığı son koşusunda büyük bir ara kapatan Brave Knight, kendisine uygun rakipleri bulan Luxury, adeta bütünleştiği pilotunu bulan Ercihanhan ve üst üste kazandığı yarışlarındaki güzel durumunu muhafaza eden Chachkova zorlu geçmesini beklediğim günün son ayağında ilk akla gelen şanslı isimlerdir.

Eski gücüne ulaşan Bardo, daha önce çok daha güçlü rakipleri geride bıraktığı unutulmaması gereken Nuchis, aşama kaydeden Real Power ve İzmir’den morali getirilen Deli Mavi bu ayağa eklenebilecek diğer şanslı safkanlardır.

İstanbul at yarışı tahminleri 8 ocak 2014


8 ocak 2014 çarşamba günü İstanbul'un Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 17:00 da başlayacak altılı ganyan ise saat 18:00 de start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında son koşusu ile eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Sanzatu gözüküyor.

günün kuponu;

1,5,7,8
2
1,9,5,10
1,2,5,7
5,8,12,3
2,3,4,14

kupon bedeli ; 51,12 TL

Bursa at yarışı tahminleri 8 ocak 2014

8 ocak 2014 bursa yarış programı
8 ocak 2014 çarşamba günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 1230 da başlayacak;altılı ganyan saat 13:30 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında son koşusunu ölçü almadığım 1 numarlaı Güne Bakış isimli safkanı önereceğim.

günün kuponu;

1.ayak; 1,2,3,4
2.ayak; 2,4,9,10
3.ayak; 1,4,5
4.ayak; 1,6,8
5.ayak; 1
6.ayak; 3,4,7,10

kupon bedeli ; 28,80

Kocaeli İzmit at yarışı tahminleri 7 ocak 2014

7 ocak kocaeli-izmit yarış programı
7 ocak 2014 tarihinde İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 13:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 13:30 da start alacak.

kocaeli-izmit yarışlarına at sahiplerinin fazla tercih etmemesi nedeniyle yarışlara katılan at sayıları bildiğiniz gibi düşük oluyor.

Bu nedenle de bazı ayakları kapatmak oldukça mantıklı bir tercih olarak karşımıza çıkıyor.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında GümbürGümbür isimli safkanı öneriyorum.Geçen senenin en başarılı isimlerinden biri olan safkan bu grubu geçecektir.

günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; 1,5,7
3.ayak; H
4.ayak; 3
5.ayak; H
6.ayak; 10,2,1,7

kupon bedeli ; 86,40 TL

Adana at yarışı tahminleri 7 ocak 2014 salı

7 ocak 2014 adana yarış programı
7 ocak 2014 salı günü Adana'nın Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 17:00 de başlayacak ; altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında Adana koşusunda nispeten kendine göre zayıf rakiplerle start alacak olan Yakupbey isimli safkanı önereceğim.

Bu safkan Halis Karataş ile kolay bir birincilik elde edecektir.

Günün bombaları olarak üçüncü ayakta Cesurkaya ve son ayakta da Sabır Oğlum...

Günün kuponu;

1.ayak; 1,5,11
2.ayak; 1,2,4,5
3.ayak; 1,2,3,11
4.ayak; 4
5.ayak; 3,4,6,12,1
6.ayak; 3,1,5,11,6,9

KUPON BEDELİ ; 72 tl

6 ocak 2013 şanlıurfa at yarışı tahminleri

6 ocak urfa yarış programı
6 ocak 2014 pazartesi günü Şanlıurfa'da düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.Bu yarışlar saat 12:45 de başlayacak;altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında son koşusundan sonraki idmanlarında çok iyi gözüken 9 numaralı Yörük Ağa isimli safkan.

Günün kuponu;

1.ayak; 5,10,11,1
2.ayak; 3,10,11,5,4
3.ayak; 1,8,9,12
4.ayak; 9
5.ayak; 3,4,11,2
6.ayak; 1,2,5,6,16

kupon bedeli ; 48 TL

6 ocak İngiltere at yarışı tahminleri

6 ocak ingiltere yarış programı
1.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanların satış koşusunda son koşularında ard arda kolay galibiyetler alan MATRAASH (1) için bir kez daha kolay bir yarış gibi gözüküyor.

2.AYAK: Fazla şans verilmediği bir önceki koşusunda favori önerdiğim TAXIFORMISSBYRON (3) kazanamamış olsa da fotoda kaybederek ikincilikte kaldı. Sonrasında 4.lük yapan safkan bu grupta da favorim. Banko önerdiğim son koşusunda hayal kırıklığı yaratan DERFENNA ART (4)’ın o yarışını ölçü almıyor ve ilk akibi olarak öneriyorum.

Aradan sonra koştuğu yarışında 2.lik elde eden ECO WARRIOR (5)’un bu pistte yakın zamanda kazanacağını düşünüyorum. Grubun formda safkanlarından SHIRAZZ (10) ve MINSTREL LAD (7) diğer şanslı isimler olup gününde olduğu zaman Wolverhampton pistinde iyi yarışlar yapabilen FINAL DELIVERY (9) ile formsuz olmasına rağmen bu yarışıyla birlikte takibe alacağım OUTLAW TORN (6) koşunun sürpriz isimleridir.

3.AYAK: Favori olarak önerdiğim son koşusunda tempoyu erken yükseltince sonlarda etkili gelen rakibine direnemeyip ikincilikle yetinmek zorunda kalan ICE TRES (2) sprint mesafesini kısaltması halinde çoğu vasat ve formsuz rakibinin yanında bu kez kazanabilir.

Fazlaca şans verilmediği son koşusunda ön sıralardan önerdiğim IMPECCABILITY (11) çok hazır rakibinin ardından ikincilikte kaldı. Daha uygun grupta yine etkili bir yarış koşabilir. İnişli çıkışlı performansına rağmen son koşusunu tekrarlaması halinde kazanabilecek durumdaki LAYLA’S BOY (1)’da ciddi derecede şanslıdır.

Bu üç isim son form durumları itibariyle gruptan hayli farklı gözükmekteler ve ekonomik kuponlar için yeterlidir. Geniş kupon yapıp sürpriz at yazmak isteyen bir önceki koşusunda dinçlikle 3.lük elde ettikten sonra Southwell pistindeki son koşusu ölçü olmayan LORD GOLAN (3) başta olmak üzere MIDNIGHT BAHIA (4), THE YANK (6) ve AGAPANTHUS (9) sıralamasını değerlendirebilirler.

4.AYAK: Başarısız son koşularına rağmen bu rakipler yanında etkili bir koşu çıkartmasını beklediğim DREAMING OF RUBIES (4) eküri avantajıyla ilk şanslı isimdir.

Formda olduğu zaman çok ciddi yarışlar koşan LAYLA’S OASIS (3) ve tecrübe kazandıkça bu tip gruplarda daha iyi yarışlar yapabileceğini düşündüğüm LAPIS BLUE (5) ilk öncelikli rakipleridir.

Son koşusu ölçü olmayan DODINA (2), istikrarlı yarışlarıyla AVAILABLE (7), ilk kum yarışına çıkacak olan LADY POPY (9) ve son koşusundaki performansını ileri taşıması halinde BARBS PRINCESS (1) koşunun diğer şanslı safkanlarıdır.

5.AYAK: 3 Yaşlı tayların maiden mücadelesinde yüksek kan hattına sahip isimler dikkat çekiyor.

Bunlardan ilki annesi G1 galibi namağlup kısrak Queens Logic'in kızı ve G2 - G3 galibi Lady of The Desert’in kardeşi olan MARWEENA (9). Etkili pilotuyla ilk startında en şanslı isimdir. Diğer safkan İngiltere D.T.Deneme galibi Virginia Waters’ın oğlu DOVE MOUNTAIN (3).

Beklentileri karşılayamadığı için Coolmore’un elden çıkarttığı safkan yaklaşık 5 aylık aranın ardından İrlanda dışında ilk startına ve ilk kum deneyimine çıkacak.

Bu handikapları yaşamazsa uygun grupta ciddi derecede şanslı olur. Bir diğer isim ise sezon başından itibaren takip ettiğim taylardan bir tanesi olan ve sürekli kayıt yaptırmasına rağmen koşamayan 110 bin poundluk safkan ANJIN (1)...

Şampiyon kısrak The Fugue'un anne kardeşi olan safkan nihayet dokuz gün önce ilk startına çıktı. Çok daha ciddi grupta başarısız bir netice elde eden safkan eğer piste uyum sağlar ve ön grubu fazla kaçırmazsa kalitesini sahaya yansıtabilir.

Favori olarak girdiği ilk yarışında güçlü fiziği ile dikkatimi çeken ve tatminkar bir 2.lik elde eden JAEGER TRAIN (5), ilk kum yarışında burun farkıyla tabela dışı kalmasına rağmen son metrelerdeki etkili sprintiyle dikkat çeken EXCELLENT ROYALE (4) ve Kempton Pistindeki ilk iki startı tatminkar olan BLUE OYSTER (7) koşudaki diğer şanslı taylardır.

6.AYAK: 3lü safkanların handikap mücadelesinde başarısız koşularına rağmen ilk kez böylesine vasat düzeyde rakipleri bulan GR atı Monturani’nin 130 bin poundluk kızı BLOSSOM LANE (4)’nin kazanmasını bekliyorum. 6 ocak 2014 tarihinde İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda düzenlenecek yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 16:40 da başlayacak ve tay-tjk tv üzerinden takip edilebilecek.

Bu yarışlar için bültenlerin ortalamaları alınarak hazırlanan erken bahis oranları açıklandı;

İngiltere Erken bahis oranları;

FavoriPlase
1.KOŞU12Sürpriz
4
2.KOŞU1-107-83-5
3.KOŞU2-111-79-10
4.KOŞU12-75-9
5.KOŞU53-74-9
6.KOŞU213
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk