24 NİSAN 2014 ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ

24 nisan 2014 tarihinde perşembe günü Ankara 75.yıl hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki koşular saat 14:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 15:30 da start alacak.

Ankara yarış programındaki koşular saat 18:00 da sona erecek.

Günün önemli koşusu;

5.ayak Anadolu Medeniyetleri Kısa Vade 6

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Distant Rising isimli safkanı öneriyorum.

Çok daha sert rakiplerle mücadele eden safkanın uygun grupta usta jokeyi Selim Kaya ile yarışı rahat kazanmasını bekliyorum.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 10 numaralı Son of Peace isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunda üçüncü olan,ondan önceki koşusunu gösterişli bir şekilde kazanan safkanın uyumlu jokeyi Uğur Polat ile fotoyu önde geçmesini bekliyorum.

Günün Ankara Tahmini;

1.ayak; 8,9,4,3
2.ayak; 6,8,9,3,1
3.ayak; 1,2,3,4,5,6
4.ayak; 1
5.ayak; 10
6.ayak; 8,1,2,3,4

kupon bedeli; 30 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk