İstanbul At Yarışı Tahminleri 26-02-2014

1.ayak;

İki başarılı kısa mesafe birinciliğinden sonra uzayan mesafede etkili olamayan 2 numaralı Çakıcı Efe kendisini tanıyan jokeyi Uğur Polat ile favorim.

Bu safkanın en ciddi rakibi idmanlarında toparlanmalar gösteren 3 numaralı Ranya olacaktır.

Altılı ganyanın ilk ayağında yatmamak için kariyerin ikide iki yapan 1 numaralı Şahkuruş ve 8 numaralı Akrobat isimli safkanları da ekleyin.

2.ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede önceliğim Halis Karataş'ın tercih ettiği 6 numralı Selahattin Bey isimli safkanda.

İlk koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Shagga ve 8 numaralı Spyridon bu safkanın hatasını kollayacaklar.

Sorunları giderilen 12 numaralı Divine Commedia patlamayı bu koşu ile yapabilir DİKKAT...

3.ayak;

Çok güzel bir mücadelenin yaşanacağını düşündüğüm bu koşuda 1 numaralı Brave Son,6 numaralı Suharry,5 numaralı Son of Peace arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

4.ayak;

Altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Beylerbeyi Sarayı koşusunu sonlardaki etkili sprinti ile 2 numaralı DutyFree isimli safkanın kazanacağını düşünüyorum.

Günün bankosu Ebru Gündeş'in sahibi olduğu DutyFree...

5.ayak;

Bölünen Maiden'ın ikinci bölümünde yarış tecrübesi ile 7 numaralı Lion King ve 4 numaralı Fantastic Lero eşit şans verdiğim isimler.

9 numaralı Tamerleno ve 11 numaralı Iron Girl bu iki safkan eksik koşarsa devreye girerler.

6.ayak;

son koşusunda hayal kırıklığı yaratan ve bir süre geri çekilen sorunları giderilen 6 numaralı Maravilla dinçlikle ve Selim Kaya faktörü ile iyi koşcaktır.

1 numaralı Grand Lara bu safkanı en zorlayacak isim olacaktır.

3 numaralı World Stage ve 10 numaralı Bella Cosa'da altılı kuponlarında yer vermenizi önereceğim isimler.

Günün İstanbul kuponu;

1.ayak; 2,3,1,8
2.ayak; 6,7,8,12
3.ayak; 1,6,5
4.ayak; 2
5.ayak; 7,4,9,11
6.ayak; 6,1,3,10

kupon bedeli ; 38,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk