İstanbul altılı ganyan tahminleri 29 ocak 2014


1.AYAK: Bu pist ve mesafede mücadele verdiği son koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren, son düzlükte 12. durumda iken dış kulvara açılarak yaptığı oldukça diri ataklarıyla büyük bir ara kapatarak 2.06.05 gibi gayet başarılı bir dereceyle kendisine tabela sonunca şans bulan Epoca, sonrasında her ne kadar biraz ara verse de ciddiyet kazandırdığı idmanlarında her geçen gün daha iyi duruma ulaştığı gözlerden kaçmıyor.

Dinçlikle gireceği bu sınavında aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde Epoca'nın üst sıralardaki yerini almasını bekliyorum.

Çok daha güçlü rakipler arasında mücadele verdiği son yarışında dikkat çekici bir 6.lık sergileyerek tırnağının ucuna geldiğini gözler önüne seren Saygılı, makineden düzgün çıkması halinde dereceli galoplarla hazırlandığı sınavında birinciliğe ortak olabilir.

Bu günkü aprantisi idaresinde iç pistte gerçekleştirdiği 1400/1.30.5 galobunun sonunun 400/23 HÇ çalışarak olmasıyla istim üzerine getirildiğini ispatlayan Green Bell, yatkın olduğu pist ve mesafede en küçük bir hatayı affetmeyecektir. 

Feride Ana ve Asteria ise sağlam kuponlar için düşünülebilir.

2.AYAK: İlk kez dilbağı takıldığı Kocaeli pistindeki son koşusunda gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek 1700 metre kumda 2.04.97'lik derecesiyle tatminkar bir 3.lük sergileyerek formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu ispatlayan Yolver, muhafaza ettiği güzel durumuyla yine adından bahsettirebilir.

Bir süre aradan sonra üzerine fazla gidilmeden İzmir'de bir yarış gösterilerek açıklarını gideren Süzülentay, gelişen kondisyonu ve Pesen gibi oldukça inatçı bir karaktere sahip bulunan safkanın kardeşi olduğu kesinlikle unutulmamalı.

Gücü nispetinde başarılı yarışlar ortaya koyabilen Gastin, hazırlıklarında olumlu izlenimler veren Erperi ve formunu sürekli yükselten Cordoba hatalardan en iyi şekilde istifade edebilecek diğer safkanlardır.

3.AYAK: 2000 ve 1500 metre mesafede katıldığı son iki kum koşusunu da üst üste kazanırken buradaki birçok rakibini geride bırakan Bulut Reis, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında ve daha önce kendisine 5 kez binen bunlardan 3'nü kazanırken sadece bir kez tabela dışında tamamlayan adeta bütünleştiği pilotu Özcan Yıldırım idaresinde başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

4.AYAK: İlk 1200 metrelik kum koşusunu 1.12.91'lik derecesiyle usta atlar gibi koşarak çok kolay kazanan sonrasında kendisinden çok daha tecrübeli rakipleri arasında iştirak ettiği 1400 metre mesafeli kum yarışını da 1.26.38'lik derecesiyle sermayeli bir şekilde fotoya rahat uzanırken daha iyi gruplarda bile iş yapabileceğinin izlenimlerini yaratan Tony Montana temsilcisi Al Neri, gayet güzel bir şekilde hazırlandığı bu sınavında da birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Yarış yaşamı boyunca sentetik pistte iştirak ettiği 8 koşusundan 4'nü kazanan ve sadece G3 Sahir Kurutluoğlu yarışında yakın aralarla 5.likle ayrılan Son Of Peace, her ne kadar kısa bir süre dinlendirilse de hız kazandırdığı idmanlarında ortaya koyduğu derecelerle istenilen düzeye geldiğini gösteriyor.

Bu ikili arasındaki mücadelede en az hata yapan tarafın koşunun birincisini tayin etmesini bekliyorum.

5.AYAK: İştirak ettiği son 1500 metrelik kum koşusunda son virajdan sonra dış kulvardan sıklaştırdığı ataklarıyla 250'de lider bulunan Babyguska'nın dışına daha kolay bir şekilde gelerek farklı kazanacakmış gibi bir hava vermesine rağmen binicisinin yoğun çabalarına rağmen bir türlü rakibini geçemeyerek 2.likle ayrılan Aykal'ın uzun sprint yapamadığı gözlerden kaçmadı.

Kendisini ısrarla tercihleyen jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde Aykal bu kez kısa sprintini sonlara saklaması halinde gruba üstünlük sağlayabilir.

Beklentilerin çok üstünde koştuğu son yarışında büyük bir sürprize imza atarak kazanma başarısı gösteren Babyguska, bu sınavı için yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle o koşusunun bir tesadüf olmadığını kanıtlar gibi.

Sınıf olarak bu grubun üzerinde olduğunu düşündüğüm Gazi 3.sü Başkan Nexia'nın anne kardeşi Miss Aleyna, yeterli görünen çalışmalarıyla üst sıralardaki yerini alacaktır.

Aradan sonra katıldığı Kocaeli pistindeki yarışında açıklarını gideren ve sonrasında tekrar getirildiği İstanbul pistinde ciddi bir hazırlık dönemi geçiren Müyessers Girl'in ilgililerinin bir hayli iddialı olduklarını belirtmekte yarar görüyorum.

Son iki koşusunda makineden çıkmadığından dolayı derecesiz tamamlayan Antiyokus'un bu problemi giderildiği takdirde bu rakiplerle baş edebilecek güçte olduğu unutulmamalı. Formunda gelişmeler olan Meserret ise sürpriz şansına sahiptir.

6.AYAK: Problemleri giderildikten sonra katıldığı ilk 1400 metrelik kum koşusunda startla birlikte ön tarafta iyi bir tempo kuran ve yarışın tüm yükünü çekmesine rağmen az farkla kendisine tabela dibinde şans yaratırken bir hayli beğenimi toplayan Rüzgar Eto, gelişen nefesiyle dengi bu rakipleri arasında çok farklı bir sonuç ortaya koyabilir.

Her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını gördüğüm Şeker Ağa, yarış içerisindeki ciddi rakipleriyle arasındaki kilo farkını bu kez en iyi şekilde lehine çevirebilir.

Kazandığı son yarışında Fast Stars Line gibi oldukça kalite bir safkanı geride bırakan Nearly Green, dereceli galoplarla hedeflerdiği bu koşusunda da üst sıralardaki yerini alacaktır.

İç pistte yaptığı 1000/1.01.8 süper dereceli galobuyla gördüğü koşusu ardından eski günlerine dönmeye başladığını ispatlayan Distant Flight, çok daha hazır gireceği sınavında kalitesine yakışır bir sonuç sergileyebilir.

Süratli isimlerin bir araya gelmesi şanslı bir hayli artıran Hayri Baba, sprinter yapısıyla sonuca ulaşabilir.

Başarılı bir sezon geçiren My Secret ve aşama kaydeden Tearra en küçük bir hatayı affetmeyecek diğer şanslı isimlerdir
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk