Son Eklenenler

Adana at yarışı tahminleri 24 kasım 2013

24 kasım adana yarışları
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatı boyunca koştuğu 8 koşunun altısını tabelada bitiren 1 numaralı Açılım ve 5 numaralı Marants yarış tecrübeleri ile rakiplerinin bir adım önündeler.

Yarış hayatının ilk koşusunu üçüncü bitiren 4 numaralı Eurowings ve yine ilk koşusunu dördüncü bitiren 2 numaralı Celsius artan yarış tecrübeleri ile iddialı olacaklardır.

Bu yarışın bu dört safkanın dışına çıkacağını düşünmüyorum.

ikinci ayak;

Elde ettiği birincilikten sonra çıktığı kısa vade ve grup 3 koşuları tabelada bitiren 1 numaralı İnanlıoğlu dişine göre grupta ilk şansa sahip isim.

Büyük bir aksilik olmazsa sevdiği mesafede etkili sprinti ile koşuyu kazanacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

Bu safkana güvenemeyenlere istikrarlı koşular çıkaran 7 numaralı Adam'ı önereceğim.

üçüncü ayak;

Kısa mesafelerde çok iyi işler çıkaran 3 numaralı Çokkazankızı usta binicisi ile favorim.

Form düşüklüğü yaşıyor gibi gözükse de yine etkili olacağını düşündüğüm 5 numaralı Yeni Dünya ve 2 numaralı Doğu Kızı favorinin ciddi rakipleri olurlar.

Kum pistte sergilediği performans ile beğeni toplayan 9 numaralı Amazonik pek sevmedği pistte bir sürpriz yapıp kazanabilir ihmal etmemek gerekiyor.

dördüncü ayak;

Bölünen maiden'ın ikinci ayağında şartlı koşuda ikincilik elde eden ve kendisini tanıyan jokeyi ile koşuya katılacak 2 numaralı Gemici favorim.

Arka arkaya üç ikincilik elde eden 6 numaralı total score şeytanın bacağını kırıp maiden dan çıkmak için sahaya çıkıyor etkili olacaktır.

bu yarışın bu iki safkanın dışına çıkacağını düşünmüyorum.

beşinci ayak;

Çok karışık bir koşu o kadar inceleme yapmama rağmen ön plana bir safkan çıkmadı.Bu nedenle de bu ayağı kapatığ büyük bomba patlamasını izlemek iyi bir seçenek gibi duruyor.

altıncı ayak;

6 numaralı Virgin Pearly,12 numaralı Bandidas ve 7 numaralı Whos Next arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

24 kasım adana kuponum;

1.ayak; 1,5,4,2
2.ayak; 1
3.ayak; 3,5,2,9
4.ayak; 2,6
5.ayak; H
6.ayak; 6,12,7

Adana at yarışı tahmini 23 kasım 2013

23 kasım adana yarışları
birinci ayak;

Bu tarz mesafelerde çok iyi koşuları olan ancak bu aralar formsuz bir dönem geçiren 2 numaralı Karsavul Ateşi isimli safkandan iyi bir performans bekliyorum.

4 numaralı Büyükbaş ve 8 numaralı Sedefkar en yakın rakipleri olacaklar.

11 numaralı Usagara ise bu koşunun değil bu günün bombasını patlatabilir aman dikkat.

ikinci ayak;

Gökhan Kocakaya faktörü ile 4 numaralı Şubatınkızı,eküri avantajı ile 11 numaralı Sahaların Yıldızı,arka arkaya iyi koşan 6 numaralı Pike,son koşusunu ölçü almadığım 10 numaralı Kızıl Kır ve idmanlarında çok iyi gözüken 5 numaralı Zaman Kızı ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan Adana Barosu koşusunda Adana pistinin en başarılı safkanlarından biri olan,son koşusunuda Azaraks gibi bir ismin arkasında ikinci bitiren ve King Drok gibi bir ismi geride bırakan 5 numaralı Glendor günün en güvenilir safkanlarından biri olarak gözüküyor.

Gönül rahatlığı ile tek atılabileceğini düşünüyorum.

dördüncü ayak;

3 gün önce çok iyi bir performans göstererek arka arkaya ikinci birinciliğini elde eden 3 numaralı Coffee Bean sık koşmaktan etkilenmezse yine kazanacaktır.

Ancak yine de bu safkanın yanına 4 numaralı Yellow Apachy ve 5 numaralı Impressing isimi safkanları ilave ederek rahat bir yarış izleme taraftarıyım.

beşinci ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu Anavarza Kalesi koşusunda 4 numaralı Kazım Baba ve 3 numaralı Junior Pianist arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Bu iki safkanın bir önceki koşuda yakın aralarla birinci ve ikinci olduğunu hatırlatmakta fayda var

altıncı ayak;

Son iki koşusunda az farkla ikinciliğinin yanısıra bir de birinciliği bulunan bu tarz pist ve mesafelerde çok etkili koşan kaliteli safkan 1 numaralı Gümüşsoy daha önce geride bıraktığı birçok rakibini yine geçebilir bu nedenle de favorim.

10 numaralı Canüzümlü yarış kariyerinin en formda dönemlerini geçiriyor oldukça etkili bir performans göstereceğini düşünüyorum kesinlikle kuponlarda olmalıdır.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde son koşusunu ölçü almadığım 6 numaralı Affan ve 2 numaralı Pesen devreye gireceklerdir.

Koşunun sürprizini 7 numaralı Deli Dumrul'dan bekliyorum.

2013 Flying star koşusu-Maximus Dream


2013 Flying star koşusunu Maximus Dream isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Mister Baron isimli safkan ikinci,Miyuki isimli safkan üçüncü,Pan Amore isimli safkan da bu önemli koşuyu dördüncü olarak tamamladılar.

Yarışı kazanan Maximus Dream isimli safkanın ganyanı 5.05 olurken bitiriş derecesi de 2.03.25 oldu...

Son metreleri büyük heyecan yaratan koşunun videosunu izlemenizi öneriyorum.

2013 Flying star koşusu

23 kasım İstanbul at yarışı tahminleri

23 kasım istanbul yarışları
birinci ayak;

Günün en karışık koşularından biri olan altılı ganyanın ilk ayağı sürprize açık bir koşu olarak gözüküyor.

Benim sıralamam eküri avantajı ile 4 numaralı Kalaycı,8 numaralı Babaali,6 numaralı Kıroğlum,9 numaralı Nazarat ve son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak kazanan 7 numaralı Akkurt.

ikinci ayak;

3 yaşlı dişi ingiliz atlarının katılacağı şartlı koşu da önceliğim ilk üç çim yarışından sonra koştuğu kum pistte az farkla birinciliği kaçıran Akın sözen ile yarışa katılacak 10 numaralı I AM THAT CHICK isimli safkanda.

Bu safkanın en ciddi rakipleri bir türlü beklenen başarıyı ve istikrarı gösteremeyen ancak kum pistteki başarılı koşuları ile hatırladığım 12 numaralı Nilsu ve 3 numaralı Anna Alexandra isimli safkanlar olacaktır.

Diğer yandan çim piste yatkın olsa da uygun rakiplerinin yanında iyi koşacağını düşündüğüm 1 numaralı World Stage ve 2 numaralı Semestra daha sonraki ihtimaller olarak gözüküyorlar.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede kum-çim ayırt etmeksizin iyi koşular koşan 3 numaralı Çakıcı Efe ve arka arkaya başarılı ikincilikler alan 7 numaralı Saldıran eşit şans verdiğim isimler.

Yarış hayatlarının ilk startını alacak olan 4 numaralı Çelikkol ve 8 numaralı Teksas idmanlarında çok iyi işler yaptılar bir anda fotoyu önde geçebilirler dikkat.

Koşunun sürprizini 11 numaralı Win Kız Win isimli safkandan bekliyorum.

dördüncü ayak;

1400 metre kum pistte harika performanslar göstererek uzak farklarla birincilikler elde eden 5 numaralı Kobra Sel uzayan mesafede de bu performansını sergilerse yine kazanabilir.

Ancak safkanın uzun mesafede nasıl koşacağı çift bilinmeyenli bir denklem gibi.Mesafe 1400 civarı olsaydı banko olurdu diye düşünüyorum.

Bu nedenle de sürekli olarak tabelada kendine yer bulan 6 numaralı Mirhaber,birçok defa kısa mesafede geçildiği Kobra Sel'den rövanşı alabilir.

Bu iki safkan eksik koşarsa 2 numaralı TumbulSaburum,3 numaralı Bababora ve grubun uzun mesafeye en yatkın ismi olarak gözüken 7 numaralı Ocakbey devreye girerler.

beşinci ayak;

Programın para ikramiyesi yüksek koşularından biri olan At Meydanı koşusunda çok kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 4 numaralı Manoush sonlardaki etkili sprinti ile zayıf grupta birinciliğe ulaşacaktır kanaatindeyim.

Günün ilk bankosu olarak Nurettin Şen ile start alacak olan Manoush'u öneriyorum.

altıncı ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan flying star koşusunda Cumhurbaşkanlığı koşusunu Fly by Me ve Il Nero gibi isimlerin arkasında üçüncü bitiren harika bir safkan olduğunu düşündüğüm 3 numaralı Mister Baron devam eden formu ile favorim.

Bu safkan birbirinden zorlu rakiplerle mücadele ettiği koşularda sonlardaki etkili sprinti ile tabelanın çeşitli yerlerinden her zaman yerini alıyor.

Nispeten daha uygun rakiplerinin yanında kantarmasını çok iyi bilen jokeyi Mehmet Kaya ile günün ikinci bankosu olarak önereceğim isim Mister Baron...

23 kasım istanbul kuponum;

1.ayak; 4,8,6,7,9
2.ayak; 10,12,3,1,2
3.ayak; 3,7,4,8,11
4.ayak; 5,6,2,3,7
5.ayak; 4
6.ayak; 3

dikkat edilecek öneriler;

günün bankoları ; Manoush/Mister Baron

günün sürprizi ; Ocakbey

günün bombası ; Teksas

günün ikilisi ; Mister Baron / Artic Man

günün çiftesi ; Manoush / Mister Baron

23 kasım İstanbul altılı ganyan tahminleri


birinci ayak;

Akkurt'un geçen birinciliğini şans olarak düşünmemekte fayda var,kime sorduysam bu birinciliğin bir başlangıç olduğunu söyledi ihmal etmeyin.

Kişisel olarak arka arkaya boş koşan Altınkılıç'ın birgün ters koşup herkesi ter köşeye yatıracağını düşünüyorum o gün bugün olabilir aman dikkat.

Kalaycı ve Babaali olmadan da kupon doldurana çömez muamelesi yaparlar...

ikinci ayak;

Programın en zor koşusu.Sordum soruşturdum bu koşu ile ilgili çok dikkate değer bir istihbarat alamadım.

Bu nedenle bu ayağa çok at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Benim sıralamam Bella Cosa(5),World Stage(1),I am at that Chick(10),Nilsu(12),Asteria(4)

üçüncü ayak;

Son koşusunu çok az farkla ikinci bitiren Saldıran(7) artık maidendan bu koşu ile çıkmazsa daha uzun süre maiden koşar.

Safkan çok iyi yarışlar sergiliyor bu koşu ile de kendi adıma birinciliği Özcan Yıldırım ile söke söke alacağını düşünüyorum.

dördüncü ayak;

İlgilileri Bababora'ya çok güveniyorlar bu koşuya safkanı özel olarak hazırladılar.Ben de iyi koşacağını düşünüyorum.

Kobra Sel(5),Mirhaber(6) ve Nesrettin Hoca(12) benim kuponuma koymayı düşündüğüm safkanlar biraz karışık bir koşu gibi geliyor bana.

beşinci ayak;

Büyük ihtimal yarış günün en çok tek atılan safkanı bu koşuda olacak.Bu yarışa Nurettin Şen ile katılacak olan Manoush (4) çok kaliteli bir safkan ugun grupta kesinlikle yüksek şansa sahip.

Bu safkanı yıkmak isteyenlere Miss Aleyna'yı(5) önereceğim.

altıncı ayak;

Doğrusunu söylemek gerekirse fazla at koşmasa Mister Baron(3) bu koşuyu kesin kazanır derdim.Ancak 16 safkanın katıldığı bu koşuda yol bulamazsa koşuyu kazanamayabilir.

Bu nedenle de Halis Karataş ile ilk kez koşacak olan Pan amore (4) ve Artic Man(1) çok kaliteli safkanlar kesinlikle ihmale gelmezler.

Yarışın sürprizini çok sert gruplarda vasat performanslar gösteren Mavi Kumsal(2) Fuat Çakar ile yapabilir.

2013 Adana Barosu koşusu


2013 Adana Barosu koşusunu Glendor isimli safkan jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Distant Rising isimli safkan ikinci,Çağantercan isimli safkan üçüncü,Tosunoğlu isimli safkanda dördüncü olarak bitirdiler.

Koşuyu kazanan Glendor'un ganyanı 2.75 verirken,bitiriş derecesi de 2.35.75 olarak açıklandı.

2013 Adana Barosu koşusu

Dünyanın en güzel jokeyi Kathi Werning


Kathi Werning arabalı at yarışlarında jokeylik yapan ve dünyanın en güzel jokeyi olarak bilinen bir kadındır.

En son oalrak Almanya'nın en ünlü dergilerinden FHM'e soyunan güzel jokey atlara olan sevgisi nedeniyle bu mesleği seçtiğini anlattı.

At üzerindeki yeteneği ile çok dikkat çeken Kathi Werning'in ülkemizde at binmesi ne güzel olurdu diyenlere selam olsun....

Kathi Werning resimleri




22 kasım cuma Bursa at yarışı tahminleri

22 kasım bursa yarışları
birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede koştuğu 12 yarışın beşini tabelada bitiren ve 3 ikinciliği bulunan 1 numaralı Balduran dişine göre rakiplerinin yanında favorim.

9 numaralı Balböceğinin idman performansı rakiplerine göre daha iyi gibi gözüküyor ihmale gelmez.

Rakiplerine göre kilo avantajı olan ve son koşusundan ikincilik çıkaran 12 numaralı Tumbul Yaprak etkili bir performans gösterecektir.

koşunun sürprizini yarış hayatının ilk mücadelesinde 5 numaralı Şahserdar yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

Son koşusunu İstanbul'da koşan ve sert gruptan etkilenip dokuzuncu olarak tamamlayan 1 numaralı Akjoltoi sevdiği pist ve mesafede uygun rakiplerin yanında favorim.

Son üç koşusunun birini kazanan diğer ikisini de tabelada tamamlayan formda safkan 3 numaralı Recator ve Erhan Yavuz ile farklı koşacağını düşündüğüm ve son koşusunu ölçü almadığım 4 numaralı Jaw Breaker kazanma şans yüksek isimler

2 numaralı Speed Break ve 5 numaralı Tralles Girl rakipleri eksik koşarsa devreye girebilecek isimler.

üçüncü ayak;

Harf ve Yazı devrimi koşusundan sert gruptan etkilenen ve yarışı çok kötü bir derece ile bitiren 4 numaralı WILD AVALACHE zayıf grupta formda binicisi Akın Sözen ile yarışı kazanacaktır.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Yarış hayatı boyunca katıldığı 4 koşunun üçünü kazanan ve kum pistin şampiyonlarından biri olabilecek kalitede gözüken 2 numaralı Siverek Beyi sevdiği mesafede günün en güvenilir isimlerinden biri olarak gözüküyor.

Daha önce geride bıraktığı rakiplerini birkez daha geçeceğini düşünüyorum ve günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Yalnız bu safkanı bu yarışta geçerse Dinyeper gibi bir şampiyonun tayı olan 7 numaralı My Fathers Dream geçer benden söylemesi...

beşinci ayak;

Her ne kadar uzun mesafelerde başarılı olduğuna inansam da kısa mesafelerde de geçmişte birincilikleri olan ve son koşusunu çok rahat bir şekilde uzak farkla kazanan 8 numaralı Korbatur devam eden formu ile favorim.

Son beş koşusundan iki birincilik çıkaran ve katıldığı koşularda öyle ya da böyle tabelada yerini alan 12 numaralı Fatmasultan yine etkili olacaktır.

Ağır kilosuna rağmen eküri avantajı ile 1 numaralı Paladayı ve yaşı ilerlemesine rağmen zaman zaman ters yarışlar koşan 2 numaralı Yalımsoy ihmale gelmeyecek isimler.

koşunun sürprizini kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 6 numaralı Denizeri isimli safkandan bekliyorum.

altıncı ayak;

Sürprize açık bir koşu olduğunu düşünüyorum bu nedenle de 2 numaralı Büyük Amed,1 numaralı Catch the Wind,3 numaralı Bonkos,4 numaralı Çak to Çak,5 numaralı Dudrio ve 11 numaralı Fast Step isimli safkanları ayrım yapmadan yazmanızı öneriyorum.

22 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 1,9,12,5
2.ayak; 1,3,4,2,5
3.ayak; 4
4.ayak; 2-(7)
5.ayak; 8,12,1,2,6
6.ayak; 1,2,3,4,5,11

22 kasım 2013 Bursa 6'lı ganyan tahminleri

spy x bursa yarışları
birinci ayak;

Kum piste yatkınlığı ile dikkat çeken Tumbul Yaprak(12) ve ekürisi ile birlikte Büyüktay(2-4) yarışı kazanma şansı yüksek safkanlar.

Yunak Canavarı'na(8) ilgilileri çok güveniyorlar safkan sürpriz yapabilir.

Baldura(1) idmanlarını yansıtırsa rahat kazanır diyenlerde var unutmadan söylemek lazım.

ikinci ayak;

Çim piste yatkın gözüken ancak orjini itibari ile kum pisttede iyi gideceğini düşündüğüm Rescator(3) ve Akjoltoi(1) rakiplerinin bir adım önünde isimler.

Boş kilosu ile Star of Street(10) ve Speed Break(2) kendilerine şans yaratabilirler.

üçüncü ayak;

Red Zeyteen(1) ve Wild Avalache(4) arasında geçmesi muhtemel bir koşu daha fazla at yazıp kuponu kabartmanın mantıklı olmayacağını düşünüyorum.

dördüncü ayak;

Bursa programının en güvenilir safkanı olarak gözüken Siverek Beyi (2) birincilik serisine devam edecektir.

Bu safkanı yıkıp paraya gitmek isteyenlere tavsiyem bu ayağı kapatmaları çünkü Siverek Beyi gelmezse diğer atların hepsinin geliri var.

beşinci ayak;

Kum pistte çok iyi koşuları olan Uçan Martı(5) ve son günlerin formda ismi Fatma Sultan(12) eşit şansa sahipler.

arka arkaya iyi koşular koşan Çoşartay(15),tabelanın yakınında bitirdiği koşulardan sonra bu koşuyu hedefleyen Bürkan(3),eküri avantajı ile Denizeri(6) daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

günün tahmini en zor koşusunda bu tarz mesafelerde iyi işler yapan Büyük Amed(2),son üçüncülüğü tatminkar olan Bonkos(3),Rail Bird(7) ve Dudrio(5) yazmanızı önereceğim isimler.

22 kasım güney Afrika at yarışı tahminleri


22 kasım 2013 cuma günü Güney Afrika'nın Greyville hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 17:20 de start alırken altılı ganyan 18:30 da başlayacak.

22 kasım 2013 Güney Afrika yarışlarından altılı ganyan dışında yedili plase,beşli,dörtlü,üçlü ganyanda oynanabilecek.(Bahis birim fiyatı 3 kuruştur)

1. AYAK:


Altılı ganyan tüm maiden safkanlara açık olan koşuyla başlayacak. 1600 metrelik bu mücadelede Güney Afika'nın en ünlü ekürisine ait olup, ülkenin en ünlü ismin antrene ettiği ve en ünlü jokeylerinden birinin bineceği RAAEES (11) ağır favori girdiği ilk yarışını yarım boy farkla kaybettikten sonra koşacağı bu yarışta en şanslı isimdir.

Grubun tecrübeli ve istikrarlı isimleri HIGH ARROW (1) ile LORD ROSE (2) öncelikle rakipleridir. Son startında çok güçlü bir rakibe rastlayınca ikincilikle yetinmek zorunda kalan KELIKOTE EXPRESS (6) ile ilk yarışına çıkacak olanTHE LEGISLATURE (5) koşunun sürpriz isimleridir.

2. AYAK:

Dişilere ait uzun mesafeli maiden koşuda start aldığı üç koşuda da bu grubu geçebilecek performans gösteren TATIANA (1) dünyaca ünlü antrenörü De Kock'un baş jokeylerinden A.Delpech ile bu kez kazanmaya oldukça yakın. CAN CAN INN (2) de performans olarak grubun dikkat çeken bir diğer ismi.

Son koşularında sürekli kafa-burun kaybeden safkan sert rakibine göre mesafede daha deneyimli. Bunun avantajını kullanıp rakibini geçebilir. Başarısız ilk iki yarışı sonrası bu kez çok etkili pilotuyla koşacak olan DAVON ANNE (6) koşunun sürprizine imza atabilir.

3. AYAK:

Çok ağır kiloyla koştuğu bir önceki yarışı ve Listed sınıfta koştuğu son iki yarışını görmezden geldiğim CANDY MOON (1) bugün yine ağır kiloyla koşacak olmasına rağmen grubun uygunluğu ile ilk şanslı isim.

Son birinciliğinde buradaki rakiplerini bir kaçını da rahat geçmiş olan TIME OF SONG (2) çok sert rakibi olup, bu kez kuvvetli grupta bir anlamda gücünü test edecek olan BLAZE THE TRAIL (7) koşunun sürpriz ismidir.

4. AYAK:

Son koşularında kazanıra dahi girememiş safkanların mücadele edeceği uzun mesafeli bu handikap mücadele her türlü sonuca açık olduğundan bu ayağın çok atla, mümkünse hepsi denilerek kapatılmasını öneriyorum.

5. AYAK:

Dişilere ait handikap mücadelede son koşunu kolay ve dereceli kazanarak gücünü gösteren DIAMOND DIVA (3) devam eden formuyla bir kez daha kazanmaya yakın.

6. AYAK:

1000 metre üzerinden yapılacak sprint koşusunda kazanma şanslarını eşit gördüğüm ROY ROYALE (2), FIRE THE ROCKET (3), SADHU (4), DODGE CITY (1) ve WUNDABAR (5) ayrımsız olarak kuponlara yazılmalıdır.

22 kasım Güney Afrika Greyville erken bahis oranları

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU9-42-6-15-3-7
2.KOŞU13-56-4
3.KOŞU116-1-210-5-9
4.KOŞU12-67-8
5.KOŞU4-23-15
6.KOŞU6-31-8-102-7
7.KOŞU5-39-6-12-4-8
8.KOŞU4-53-2-18-10

not : (tablo tjk'dan alıntıdır)

21 kasım 2013 izmir at yarışı tahminleri

21 kasım izmir yarışları
birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış hayatın boyunca koştuğu koşularda tek dikkat çeken sonucu ikincilikle kum pistte alan 1 numaralı Baba Cemil denk rakiplerinin yanında favorim.

Kum pistte koştuğu dört koşudan iki tabela çıkarmayı başaran 2 numaralı Göksu Rüzgarı artan yarış kondüsyonu ile etkili performans beklediğim bir safkan.

4 numaralı Mırızbey ve 7 numaralı Bey Hanım yazılmadan kupon yatırılmaz diye düşünüyorum bu dört safkan bu ayak için yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Yarış hayatı boyunca koştuğu 24 koşudan sadece iki birincilik çıkarsa da birçok yarışı tabelada bitirmeyi başaran 2 numaralı Burgazbeyi ve son koşusunu kazanıp 37,25 ganyanı ile yarışseverlere kupon yırttıran 14 numaralı Kızım Berna eküri avantajı ile eşit şans verdiğim isimler.

Fuat Çakar'ın bindiği 5 numaralı Power of the Sun ve 10 numaralı Lider Ateşi ters performans beklediğim safkanlar.

Bu koşuda bomba patlarsa bu isim yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 8 numaralı Buğrayağız olabilir dikkat.

üçüncü ayak;

Son koşusunu yüksek bir performans ile fotoda kazanmayı başaran 7 numaralı Storm Hawk 11,5 kilo fazla ile bu koşuya katılmasa günün bankosu olabilirdi.

Ancak artan kilosu nedeniyle 11 numaralı Gold One ve 8 numaralı Nos isimli safkanları da kuponlara yazmak gerekiyor.

Rakiplerine göre büyük kilo avantajı ile yarışa katılacak olan 12 numaralı Topsel kendine sürpriz şansı yaratabilir

dördüncü ayak;

Son koşusunu çok yakın farkla ikinci bitiren 11 numaralı Yörük Kızı kum pisti yadırgamazsa bu yarışı kazanıp maiden dan çıkacaktır.

Ancak bu safkanın ilk kum yarışı olacağından 6 numaralı Uçankarınca ve 10 numaralı Senasultan'ı da kuponlara eklemekte fayda var.

beşinci ayak;

Birbirinden kaliteli ve form durumları yüksek 2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı Göcek koşusunda Kuşadası koşusunu kazananarak sınıf atlayan 2 numaralı Sevdalinka ve Halis Karataş ile yarışa katılacak olan 6 numaralı Black King eşit şans tanıdığım safkanlar.

Çaldıran koşusunu dokuzuncu bitirdikten sonra İzmir'de bir koşu kazanan 3 numaralı Star Cat ve çok formda bir dönem geçiren 5 numaralı Bir Umut etkili performans beklediğim diğer safkanlar.

koşunun sürprizini ise zaman zaman çok ters koşan 1 numaralı Thunder River yapabilir DİKKAT.

altıncı ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan İnciraltı koşusunda bu grubun çok üzerinde bir kaliteye ve kan hattına sahip olduğunu düşündüğüm 14 numaralı Rubicon uygun grupta yarışı kazanacaktır.

günün en güvenilir safkanı olarak gözüküyor.

21 kasım izmir kuponum;

1.ayak; 1,2,4,7
2.ayak; 2,14,5,10,8
3.ayak; 7,11,8,12
4.ayak; 11,6,10
5.ayak; 2,6,3,5,1
6.ayak; 14

günün bankosu ; Ruvicon

günün süprizi ; Thunder River

günün bombası ; Buğrayağız

Diyarbakır at yarışı yorumları 21 kasım 2013

21 kasım diyarbakır yarışları
21 kasım 2013 perşembe günü koşulacak Diyarbakır yarış programı 9 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 11:45 de start alırken altılı ganyan ise 13:15 de başlayacak.

Tahmini zor yarışlardan oluşan programda tek olarak önerebileceğim tek isim Always Delfina.

yorumlar;

birinci ayak;

2000 ve 1700 kum pistte iki birincilik elde eden daha sonra katıldığı Vali koşusunda sert gruptan etkilenip kötü derece alan,son koşusunda ise tabela yapan 5 numaralı Cankuruş uygun grupta ve sevdiği mesafede favorim.

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Barsbay bu tarz gruplarda her zaman iyi koşar diye düşünüyorum eküri avantajı ile favorinin ciddi rakibi olacaktır.

Yine başarılı yarışlarının ardından Vali koşusunda rakiplerine diş geçiremeyen 3 numaralı Albeninkaya etkili koşacaktır ihmale gelmez.

Koşunun sürprizini ise idmanlarından iyi işler yapan ve formunu yükselttiği gözlenen 9 numaralı Digalas yapabilir DİKKAT.

ikinci ayak;

Elazığ'da başarılı yarışlarının ardından Diyarbakır'a gelen ancak pisti yadırgayıp büyük hayal kırıklığı yaratan 8 numaralı Trendsetter bu yarışta artık alıştığı pistte iyi koşacaktır.

Son koşusunu gösterişli bir şekilde çok rahat kazanan ve bu yarışa eküri avantajı ile katılan 10 numaralı Little Cat ve zaman zaman ters koşular çıkaran 6 numaralı Süzgecinoğlu ihmale gelmeyecek isimler.

Koşunun sürprizini ise yavaş yavaş toparlanan 3 numaralı Sinanım'dan bekliyorum.

üçüncü ayak;

Altılı ganyanın üçüncü ayağında "satış koşusu" na katılacak safkanlar arasındaki mücadeleden her türlü sonucun çıkabileceğini düşüyorum.

Bu nedenle de bu ayağı kapatıp rahat bir yarış seyretmenin mantıklı bir tercih olacağı kanaatindeyim.

Dördüncü ayak;

Son koşusunu 2000 metre kum pistte kazanırken çok iyi gözüken 3 numarlaı Hastayım aynı mesafede yine başarılı koşacaktır bu nedenle de favorim.

Kilo avantajı ile yarışa katılacak 9 numaralı Ege Efesi ve son koşusunda fotoyu önde geçen 5 numaralı Şengülcan favorinin en sert rakipleri olacaklar.

9 yaşına gelmesine rağmen zaman zaman iyi performanslar sergileyen 2 numaralı Ertekin ters bir koşu koşabilir dikkat edin.

beşinci ayak;

Bu grubun üstünde bir kaliteye sahip olduğunu düşündüğüm 1 numaralı Always Delfina'nın artık şeytanın bacağını kırıp bu koşu ile uzun süredir hasret kaldığı birinciliğe ulaşacağı düşüncesindeyim.

Tahmini zor koşuların olduğu 21 kasım tdiyarbakır yarışlarında banko olarak önerebileceğim tek safkan.

altıncı ayak;

Birbirinden vasat 4 yaşlı arap atlarının mücadelesinde son koşusundaki üçüncülüğü tatminkar olan 2 numaralı Sipankızı ve eküri avantajı ile 5 numaralı Ardacan eşit şans verdiğim isimler

4 numaralı Almirhan,8 numaralı Tumbulhilalkızı ve 14 numaralı Suadası da vasat grupta kendilerine şans yaratabilirler.

21 kasım diyarbakır tahminim;

1.ayak; 5,1,3,9
2.ayak; 8,10,6,3
3.ayak; H
4.ayak; 3,9,5,2
5.ayak; 1
6.ayak; 2,5,4,8,14

dikkat edilecek öneriler ;

Günün bankosu ; Always Delfina

Günün sürprizi ; Ertekin

Günün bombası ; Digalas

Günün çiftesi ; 1.koşu Öncelkızı(8) / 2.koşu Vertika (4)

Günün ikilisi ; Always Delfina/Small Halo (8.koşu)

1.üçlü ganyan tahmini

1.ayak; 1,4,5,8
2.ayak; 4
3.ayak; 8

100 misli

kupon bedeli ; 12 TL

20 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri


20 Kasım 2013 Çarşamba günü İngiltere Kempton Park Hipodromu'nda düzenlenecek 8 koşulu program 18:00 da start alırken altılı ganyan saat 19:00 da başlayacak.

1.AYAK:

2 yaşlı taylara ait bölünen maidenin ilk kısmında yüksek kan hattı ile dikkat çeken D'AVIGNON (2) favorimdir. 2 yaşlılığını sırasıyla Maiden, G3, G2 ve G1 kazanarak namağlup kapatmış Rainbow View isimli süper kısrağın anne kardeşi olan safkan bu gruba oranla daha iyi sayabileceğimiz taylarla koştuğu ilk yarışında koşuya adapte olmakta biraz tereddüt edince beklenen yarışını yapamamıştı.

Bugün edindiği tecrübe sayesinde daha uygun rakipler yanında beklenen yarışını yapabilir. Pedigrisiyle dikkat çeken bir diğer isimde Fransa Dişi Tay Deneme galibi Danseuse Du Doir isimli kısrağın kızı DANSANTE (8)… G1, G2, G3 ve Listed galibi Scintillo ile anne kardeşi olan kısrak ilk yarışına çıkacak ve yarışın favorilerinden gösteriliyor. Uygun grupta favorinin ciddi rakibidir.

2 yaşlı dönemlerinde kazanmış kardeşleri bulunAN KIRKMAN (4),2’li döneminde kazanıp Class 2 seviyeye gelmeyi başarmış Jamesie'nin öz kardeşi QUIET WARRIOR (5), yine 2’li döneminde iki kez yarış kazanıp Class 3 düzeye gelmiş Sourire'nin kızı STILLA AFTON (10) ve son olarak anne kardeşleri içerisinde en yüksek meblağa el değiştirmiş olması ilgimi çeken SHUSHU SUGARTOWN (9) şanslı olan diğer taylardır.

2.AYAK:

Maiden yarışın ikinci kısmında ise çok güçlü bir anne familyasına mensup olmasından dolayı beklentilerin yüksek olduğu 425 Bin poundluk safkan NAADIRR (5) çim pistte start aldığı ilk yarışında güvenilmesine rağmen beklentilerin hayli uzağında kalmıştı.

Şansını bu kez kumda deneyecek olan safkan ilk şanslı isimdir. Koştuğu yarışlarında yavaş pistlerde dahi sprint yaparak dikkat çeken TRAVIS BICKLE (6) Kempton pistine daha iyi uyum sağlayabilir.

 Bu safkan tecrübesiyle favorinin en ciddi rakibidir. Yine anne hattı olarak 2’li döneminde iki yarış kazanmış ve 2’nci annesi G11 kazanmış olması sebebiyle 115 Bin pound gibi bir rakama el değiştiren GONE WITH THE WIND (3) ilk startında kazanabilir.

İlk startında az da olsa adaptasyon sorunu yaşayan WESTMINSTER (8)'ın da anne hattı rakipleri gibi dikkat çekiyor ve başarısız olduğu ilk yarışını ölçü almamak gerek. Bu dört tayın ayırt edilmeden kuponlara yazılmasında fayda var.

3.AYAK:

Vasatı aşamamış 2’li tayların mücadelesinde koşan safkanlar için çok fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum. DRINKUPTRIG (3) ve TRINITY LORRAINE (8) ikilisini rakiplerinden önde tutuyorum. FIFTYSHADESFREED (2) ve MERSAD (1) öncelikle rakipleri olup SOLENT LAD (5) ile ELITE FREEDOM (4) koşunun sürpriz isimleridir.

4.AYAK:

Günün en üst düzey isimlerini izleyeceğimiz Listed düzeydeki koşuda her ne kadar birbirinden güçlü safkanlar olsa da son koşularındaki görüntüsü itibariyle rakiplerinin bir adım önünde olan GRAPHIC (5)'in süper formuyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK:

Class 2 seviyesindeki uzun mesafeli bu koşuda iyi performanslı safkanları izleyeceğiz. Ascot pistindeki son yarışını çok beğendiğim ARCH VILLAIN (2) Kempton Park pistinin grup içindeki en deneyimli isimlerinden ve ilk şanslı isimdir. İrlanda'da koşmuş olduğu yarışlarında, kendi grubunda başarılı neticeler alan CULLENTRY ROYAL (1) bugün ilk kez İngiltere' de start alacak.

Kum pistte de başarılı koşabilecek pedigrisi olan safkan koşu içerisinde kolay gidebilen ve teşviklere cevap verebilen bir görüntüsü içerisinde. Mesafedeki deneyimi ile başarılı bir yarış koşmasını beklediğim safkan favorinin ciddi rakibi olacaktır.

6.AYAK:

Günün son koşusu da zevkli geçmeye aday. Her ne kadar kum pistte henüz galibiyet alamamışsa da kalite olarak rakiplerinden önde tuttuğum ICEBUSTER (1) ilk şanslı isim. Kum pistteki ilk startında düzlük üzerinde yol bulamayınca kazanabileceği yarıştan 3. ayrılmak zorunda kalan DESERTED (13) aynı şanssızlığı yaşamazsa bugün daha iyi bir sonuç alabilir.

Aynı koşuda 3.lüğü fotoda rakibine kaptıran BURNHAM (5), son koşusunda beklenenden kötü koşunca bir müddet geri alınıp dinlendirilen NIMIETY (6) ve son koşusu ölçü olmayan Kempton pistinin uyumlu safkanı GRENDISAR (8) koşunun şanslı diğer isimleridir.

Erken bahis oranları;

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU147
2.KOŞU14-135-121-4
3.KOŞU82-53-9
4.KOŞU63-52-8
5.KOŞU234
6.KOŞU56-31-9
7.KOŞU712
8.KOŞU13-14-58-9

20 kasım 2013 İstanbul at yarışı tahminleri

20 kasım istanbul yarışları
birinci ayak;

Son iki koşusunu çim pistte kazanan formda safkan 3 numaralı Rodoplu sentetik pisti yadırgamazsa yine etkili olacaktır.

Her ne kadar son iki koşusunda büyük hayal kırıklığı yaşatsa da 2 numaralı Robinho ve son koşusunu kazanan 6 numaralı Dark Rain etkili yarış beklediğim isimler.

Sonlardaki etkili sprinti ile 4 numaralı TURKISH TREASURE koşunun sürprizini yapabilir Dikkat.

ikinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk startını alacak 2 yaşlı ingiliz taylarının şartlı mücadelesinde 4 numaralı El minador idmanlarında rakiplerine göre daha iyi işler yaparak dikkat çekti bu nedenle de ciddi şans verdiğim bir safkan

Ancak tay yarışı olması nedeniyle Halis Karataş'ın tercih ettiği 9 numaralı Nouakchott ve eküri avantajı ile 3 numaralı Easter ihmale gelmezler.

Yarışın sürprizini 1 numaralı Akalan Yücel Bilik ile yapabilir.

üçüncü ayak;

Form durumları ve yarış performansları vasatın altında olan 3 ve yukarı ingiliz atlarının katılacağı bu koşu büyük ihtimal sürpriz bir sonuçla bitecek.

Benim sıralamam 1 nuamralı Lady Caroline,2 numaralı Chachkova,7 numaralı Gölge,6 numaralı Princes Ada ve 4 numaralı Ayella şeklinde

dördüncü ayak;

Son koşusunu 1200 metre çim pistte Babür gibi kaliteli bir ismin önünde uzak farkla kazanan 4 numaralı Abuş bu koşu ile birincilik serisine devam edecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak ingiliz taylarının mücadelesinde 1 numaralı Dead Heat,2 numaralı Jehangir,3 numaralı My Grand Boy ve 11 numaralı Raleyka ayrım yapılmadan kuponlara eklenmeli.

altıncı ayak;

Bir türlü gereken patlamayı yapamayan 9 numaralı MASAI MARA bu koşu ile şansızlığını kıracak ve büyük bir sürprizle bu koşuyu kazanacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

yine de tabi ki bu safkana fazla şans verilmemesi nedeniyle tek atamayacak okuyuculara 6 numaralı Gold Account,7 numaralı Miyazaki ve 5 numaralı Elvis isimli safkanları değerlendirmelerini tavsiye ediyorum...

20 kasım İstanbul altılı kuponum;

1.ayak; 3,2,6,4
2.ayak; 4,9,3,1
3.ayak; 1,2,7,6,4
4.ayak; 4
5.ayak; 1,2,3,11
6.ayak; 9

dikkat edilecek safkanlar

Günün bankosu ; Abuş

Günün sürprizi ; Akalan

Günün bombası ; Masai Mara

Günün ikilisi ; 7.koşu Abuş/Tek Zulut

Günün çiftesi ; 1.koşu 2 numaralı Katniss / 2.koşu 1 numaralı Burukızı

alternatif tahmin;

1.AYAK: Yeni ilgililerinde katıldığı son 1600 metrelik çim koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren, son 300'den sonra liderliği aldığı anda içinden tekrar ataklarını tazeleyen İrlanda Kartalı ve dışından kuvvetli gelen Baba Kartal ikilisinin tüm ataklarına direnerek 1.36.99'luk derecesiyle kazanma başarısı gösteren Dark Rain, muhafaza ettiği güzel formu ve daha önce kendisine 4 kez binerek bunlardan 2'sinde zaferle ayrılan pilotu Akın Sözen idaresinde başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

63 ve 60 kilo ile mücadele verdiği son iki koşusunda fotoya yakın yaptığı müthiş ataklarıyla kendisine tabela içerisinde şans bularak formunda önemli derecede gelişmeler olduğunun izlenimlerini veren Turkish Treasure, bu kez biraz daha uygunlaşan kilosu ve süratli gitmesini beklediğim günün ilk ayağında sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde rakip tanımayacağını düşünüyorum.

Üst üste kazandığı son çim koşularındaki formunu muntazam idmanlarıyla devam ettiren Rodoplu, hiçte yabancısı olmadığı pistte inatçı karakteriyle hat trick yapmaya çalışacaktır. Eski performansından her ne kadar uzak görünse de gördüğü yarışları ardından açıklarını gideren ve form tutma yolunda olduğunu gözlemlediğim Nuchis, bu koşusu dahil yakın takibe alınması gereken safkanların başında geliyor. Bu ayağa fazla at yazmak isteyenler ise; aşama kaydeden Green Baron ve Robinho ikilisini değerlendirebilir.

2 .AYAK: Büyük bir sabır ve titizlikle bu koşusuna eksiksiz bir şekilde hazırlanan Al Neri, aşırı pişkinliği ve güçlü orijiniyle birinciliğin en güçlü adaylarından biri olacaktır.

Bu tayın eksik koşması halinde oldukça karışacağını düşündüğüm koşuda; ekürisi Easter ile birlikte mücadele verecek olan Kaşen, pırıl pırıl bir idman görünümüne sahip bulunan El Mirador, uzun galoplarında göz kamaştıran Akalın ve düzgün eşkaliyle Hattrick favorinin öncelikli rakipleri olurlar. Klas jokeyinin tercihlediği Nouakchott ve çok süratli bir kısrak olan Gamss ise en küçük bir hatayı affetmeyecek durumdalar.

3.AYAK: 131 gün aradan sonra götürüldüğü Bursa'da mücadele verdiği son koşusunda son viraja gelindiğinde içinde bulunan Akyazılı İlke'nin sürekli dışarıya doğru açılmasından dolayı oldukça zaman kaybı yaşamasına rağmen mücadeleden düşmeyen ve 300'de 8.durumda iken en dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla ön grupla arasındaki farkı her metrede eritsede Rail Bir'de yetiştiremeyerek 1.55.77'lik derecesiyle başarılı bir 2.lik sergileyen Chachkova, sonrasında getirildiği İstanbul'da her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını son kez Selim Kaya idaresinde iç pistte gerçekleştirdiği 800/47.3 süper dereceli galobuyla gözler önüne serdi. Gelişen kondisyonu ve bu kez kendisini çok daha iyi tanıyacak olan son haftaların başarılı aprantisi Cem Şen idaresinde gruba üstünlük sağlamasını bekliyorum. 

4.AYAK: Makineden tereddütlü çıktığı ilk 1100 metrelik çim yarışını usta atlar gibi koşarak 1.14.38'lik derecesiyle çok kolay kazanan, sonrasında kendisinden daha tecrübeli rakipler arasında iştirak ettiği 1200 metre mesafeli çim yarışını 1.21.06'lık derecesiyle Babür, Özgür Bike ve Mercanlı gibi kabiliyetli tayları geride bırakarak bu sezon çok iş yapacağını ispatlayan Abuş'un son yarışında elde ettiği derecesini 4.3 gibi oldukça ağır çimde gerçekleştirdiğini altını çizerek belirtmekte yarar görmekteyim.

İlk kez çıkacağı sentetik pistte start alacak olmasına rağmen bu pistte yaptığı hazırlıklarında da kusursuz görünen Abuş'u sizlere günün 2’nci teki olarak öneriyorum.

5.AYAK: Son haftalarda ciddiyet kazandırdığı idmanlarında pırıl pırıl görünen ve Greys Anatomy gibi oldukça seri bir safkanın anne kardeşi olan Jehangir, yeterli kondisyonuyla adından bahsettirebilecek tayların başında geliyor. Ahır ekibinin büyük beklentiler içerisinde olduğu My Grand Boy, gayet sıhhatli çalışmaları ve orijin olarak yatkın olduğu pistte birinciliğin bir diğer güçlü ortağı olacaktır.

Bu günkü pilotu idaresinde yaptığı uzun galobunda yeşil ışık yakan Selahattinbey, üstün süratiyle bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir. Grubun bir diğer hazır taylarından olan Molinara ve sürekli iyiye giden Raleyka fazlaca ihmale gelmezler. Bu haftaki hazırlıklarında geçen günlerine oranla çok daha istekli görünen Spyridon ise koşunun tatlı sürprizini gerçekleştirebilir.

6.AYAK: Kum-çim ayırt etmeksizin katıldığı son 4 koşusunda da üstün bir performans sergileyen Maravilla, adeta kendisiyle bütünleştiği pilotu idaresinde yine iddialı olacaktır.

Güzel bir hazırlık dönemi geçiren Elvis, üzerindeki durgunluğu hızla atan Sleipnir ve dinçlik yarışlarını seven Babangida favorinin ilk etaptaki rakipleri olurlar.

Kısa aranın kendisine iyi geldiğini gördüğüm Real Power, sonlardaki ataklarıyla grubu avlamaya çalışacaktır. Her yarışını bir öncekinden farklı koşan Luxstar'ın eli kulağında olduğunu söyleyebilirim. Tırnağının ucundaki Masai Mara ve istim üzerine getirilen Miyazaki hatalardan en iyi şekilde istifade edebilirler.

Spy X 20 Kasım istanbul altılı ganyan tahminleri


birinci ayak;

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Green Baron için söylenenler çok olumlu bu nedenle de farklı bir performans segileyeceğini düşünüyorum.

2 numralı Robinho bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek kapasiteye sahip bir safkan.

Halis Karataş'ın 8 numaralı Nuchis tercihi ise arka planda çok konuşuluyor.Benim bildiğim Halis vasat ata binmez bir ışık gördü ki biniyor bu nedenle de birçok yarışsever bu safkanı kuponlara yazacaktır.

Sürpriz arayanlar Gazze'yi değerlendirsinler safkanlar pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman patlayacağı belli olmaz.

ikinci ayak;

7 numaralı Hattrick idman pistinde çok beğenilen bir safkan formda binici ile yüksek şans veriyorum.

Bu tarz yarışlarda sürpriz birincilikler alan jokeyi Mehmet Kaya ile 2 numaralı Al Neri ve 10 numaralı Sorcha yine çok konuşulan isimler.

9 numaralı NOUAKCHOTT ise Halis Karataş biniyor diye mecbur yazılması gereken biri safkan kanaatindeyim.

üçüncü ayak;

1 numaralı Lady Caroline ve 2 numaralı Chachhova isimli safkanları ayırmadan yazın.Yüksek ihtimal bu safkanlar arasında bir koşu geçecek bende söylemesi.

Sürpriz arayanlar 4 numaralı Ayella ve 7 numaralı Gölge önereceğim isimler.

dördüncü ayak;

Yarış hayatının iki koşusunu kazanan 4 nuamralı Abuş,son iki koşusunu kazanan 3 numaralı Tek Zulut ve son ikinciliği ile dikkat çeken 5 numaralı Koyramert yeterli olacaktır.

beşinci ayak;

3 numaralı My Grand Boy güçlü orjininin hakkını verirse uta jokeyi ile ilk startında birinciliğe ulaşabilir.

9 numaralı Molinara ve 6 numaralı Spyridon idmanlarda çok iyi gözükmüşler ihmal etme dediler bende size diyorum.

5 numaralı Selahattinbey tay yarışı olduğu için kendine şans yaratabilir.

altıncı ayak;

Bursa'daki son dördüncülüğünü çok beğendiğim 6 numaralı Gold Account ve son koşusunu çok rahat bir tempoda kazanan 7 numaralı Miyazaki eşit şans tanıdığım isimler.

3 numaralı Real Power sonlarda güçlü gelip fotoyu bir anda geçebilir.

9 numaralı Massai Mara bombaların bombası olabilir bu yarışa ciddi hazırlandı ihmal etmeyin.

19 kasım 2013 salı İngiltere at yarışı tahminleri


19 Kasım 2013 salı günü İngiltere'nin Wolverhampton Hipodromu’nda yapılacak yarışlar 8 koşudan oluşuyor.

Bu yarışlar saat 18:00 da start alacak altılı ganyan ise saat 19:00 da başlayacak.

Yurtdışı bahis şirketlerinin bu yarışlar için yayınladıkları bültenlerin ortalamaları alınarak hazırlanan erken bahis oranlarına göre;

                                favori              plase                sürpriz
1.ayak;2-74-81-5
2.ayak;11-34-8-67-13-1
3.ayak;1-42-7-69-8-3
4.ayak;911-1-23-8-5
5.ayak;1-23-87-6
6.ayak;5-38-11-410-2-6

tahminleri;

1. AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 5 mücadelesinde, uzun aranın ardından daha sert grupta koşu gördükten sonra bu pist mesafedeki son yarışını kazanan FRESA (2) devam eden formuyla, uygun grupta bir kez daha kazanmaya yakın.

2. AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 6 düzeydeki bölünen handikap mücadelesini ilk kısmında, uzun aradan sonra koştuğu yarışında startla birlikte aldığı liderliği son 200’lere kadar getirmesine rağmen ancak 4’üncü olabilen SHAMIANA (4)'nın bu tip vasat grupların bir "tık" üzerinde olduğunu düşünüyorum. Eşkal olarak da hayli güzelleştiğini gözlemlediğim safkanın uygun grupta kazanmasını bekliyorum.

3. AYAK: Bölünen handikapın bu kısmında işimizin ilk gruptaki kadar kolay olmadığını düşünüyorum. Son ikinciliğinde iyi koşmasına rağmen o gün için çok formda bir rakibe geçilen OCEAN POWER (9) ilk şanslı isim olsa da pist ve mesafenin gedikli ismi KYLE OF BUTE (2) ile formda diğer safkanlar BLADEWOOD GIRL (1) ve POPPY BOND (4) ciddi rakipleridir.

Henüz tabela bile yapamamış olmasına rağmen son startında ilk kez dikkat çekici bir performans sergileyen ZED CANDY GIRL (13) başta olmak üzere ELIZABETH COFFEE (3), GALILEE CHAPEL (6), COUNT CEPRANO (7) ve JUST FIVE (8) koşunun sürpriz isimleridir.

4. AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 4 düzeydeki bölünen handikap mücadelesinin ilk kısmında yarış yaşamı boyunca belki de ilk kez böylesine uygun bir gruba düşen RED ART (2)yeni ilgililerinde ilk yarışını kazanabilir.

Taylık döneminde Grup koşularda dahi start almış olan JUBILEE BRIG (3) uzun aranın ardından üç yarış gördü. Her geçen gün aşama kaydeden safkan Wolverhampton'ın yavaş pistinde çok başarılı yarışlar yapan yavrulara sahip Kheleyf' in oğlu.

Favorinin ciddi rakibi olacak kanısındayım. Grubun tecrübeli isimleri JUST THE TONIC (1) ve FANTASY GLADIATOR (5) sonraki ihtimaller olup, her ne kadar eski günlerini aratsa da kalitesine inandığım KUNG HEI FAT CHOY (4) ve ilk kum yarışında CROSSLEY (11) koşunun sürpriz isimleridir.

5. AYAK: Bölünen handikapın ikinci kısmında ise start aldığı üç kum yarışını da ikinci bitiren RELIGHT MY FIRE (3) bu kez nispeten daha uygun rakiplerle koşacak ve şeytanın bacağını kırabilir. Bir önceki yarışında hayli formda bir rakibe fotoda geçildikten sonra son yarışını kazanan BOGSNOG (2) devam eden formuyla yine şanslı olacaktır. Çim pistte oldukça istikrarlı sonuçlar alan CELESTIAL BAY (7) güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Son yarışından sonra kısa bir müddet dinlendirilen isim farklı koşabilir. Üç aylık aranın ardından iki yarış gören SMALLJOHN (8) pist ve mesafeyi adeta gözü kapalı koşan bir isim. Bu kez bitirebileceğini düşündüğüm safkan koşunun sürprizidir.

6. AYAK: Altılı ganyan günün genelinde olduğu gibi zor bir koşuyla kapanacak. Kum pistte ilk kez start alacak olmasına rağmen son koşularındaki istikrarı ile grubun en formda ismi olan SAKASH (5) ön plana çıkıyor.

Son iki kum yarışında ciddi derecede çıkış gösteren BE ROYALE (10) özellikle son yarışında, düzlükte ara kapatarak gelmişti.

Piste fazlasıyla uyum sağladığını gösteren safkan favorinin en ciddi rakibi olacaktır. Kazandığı yarışın ardından son startında uzun mesafeden etkilendiği açıkça belli olan KINDLELIGHT STORM (6), aradan koştuğu son startında, sprinti erken atınca sonlarda nefesi biten TRIPLE AITCH (2), kapalı gözlükle koştuğu son iki yarışında biraz toparlanmış gözüken MYSTERIOUS WONDER (4), son 2.liği ile JUST A POUND (3) ve ilk kez start alacağı kum piste uyum sağlarsa grubun zayıflığından yaralanıp kendisine şans yaratabileceğini düşündüğüm PARTNER' S GOLD (9) koşunun sürpriz isimleridir…
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk