Son Eklenenler

11 Ağustos İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

11 ağustos istanbul tahminleri
11 Ağustos 2013 İstanbul programı birbirinden önemli koşulara sahne olacak. Birinci ve İkinci İnönü koşuları ile Mimar Sinan koşuları günün en önemli yarışları.

Fly by Me ve Çakal Carlos mücadelesinin sonucu merakla beklenirken,formda safkan Kuloğlu'nun birincilik serisine devam edip edemeyeceği ise diğer bir merak edilen durum.


1.Ayak;

Son koşusunu kazanarak büyük sükse yapan Kalaycı bu grubu bir kez daha geçebilir öncelikle değerlendirilmelidir.Halis Karataş faktörü ile 5 numaralı Altın Adım ve 7 numaralı Kılıcım Kalaycı'nın en ciddi rakipleri olacaktır.Koşunun bombasını galoplarında canlandığını gösteren 8 numaralı Nazarat yapabilir.

2.Ayak;

16 ingiliz atının katıldığı koşuda öncelikle 8 numaralı Fangio ve son koşusunda yarış içinde sorun yaşayan 9 numaralı Fly Wings yazılmalıdır.3 numaralı Ocean Sound,2 numaralı Red Zeyteen ve 13 numaralı Woddy bu ayak için yeterli olacaktır.

3.Ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan 1.İnönü koşusunda seneye büyük ihtimalle gazi koşusu na katılacak ingiliz atlarının büyük mücadelesine sahne olacak.Güçlü orjini ile ilk koşusunda fazla zorlanmayan ve Halis Karataş'ın bindiği 2 numaralı Ascella,9 numaralı Suzi Gold ve 8 numaralı Sibel Su öncelikle yazılmalıdır.İstikrarlı koşularına rağmen hep ikincilikte kalan Sadettin boyraz'ın bindiği 1 numaralı Amarillo'da bu koşuda bombayı patlatabilir dikkat.

4.Ayak;

İstanbul yarış programının bir diğer önemli koşusunda sürekli olarak birbirileri ile mücadele eden Çakal Carlos ve Fly by Me mücadelesi büyük ihtimal birinciyi belirleyecektir.İki atın önde kaçmak için tempoyu yüksek tutması koşuyu karıştırabilir.Eğer koşu bu şekilde devam ederse diğer atlar sprintleriyle rakiplerini avlayabilir dikka.

5.Ayak;

2.İnönü koşusunda Erhan Yavuz'un bindiği ve son 4 koşusunu kazanan formda safkan Kuloğlu yine kazanacaktır günün en sağlam atı olarak ön plana çıkıyor.

6.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katıldığı maiden koşu çok at yazılması gereken ayaklardan biri olarak gözüküyor.Grubun tecrübeli safkanı 2 numaralı Fıtrat,9 numaralı Mopeş,11 numaralı Williston,16 numaralı Queen Tamara ve eküri avantajı ile 12 numaralı Asrisare ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

10 Ağustos İzmir At Yarışı Tahminleri

izmir at yarışı tüyoları
10 Ağustos 2013 İzmir programı biraz karışık gibi gözüküyor.Günün en güvenilir atları olarak altılı ganyanın 3.ayağında Doktor Kaya ve 5.Ayağında Tumbulzele göze çarpıyorlar.

Dişi atların katılacağı maiden koşulara fazla at yazmakta fayda var.

İzmir Tahminleri

1.Ayak;

11 tane dişi ingiliz atının mücadele edeceği altılı ganyanın ilk ayağında son iki koşusunda göz dolduran SPRING BREEZE bu koşuyu kazanarak "maiden koşu"ya veda etmesini beklediğim safkan.Eğer kötü koşarsa ilk koşusunu koşacak olan ve galoplarında iyi dereceler yapan 7 numaralı Patiska ve eküri avantajıyla White Lady kendilerine şans yaratabilirler.

2.Ayak;

Son iki koşusu ile düzeldiğini gösteren ve bu mesafelerde başarılı sonuçlar alan 13 numaralı Nurbeyaz ve 6 numaralı ve çok formda olan Gülen Aslan eşit şansa sahipler.Bu iki at aynı anda kötü koşarlarsa 2 numaralı Taşbebek ve 9 numaralı Karanihan etkili bir yarış çıkartabilirler.Son koşusu büyük bir hayal kırıklığı olan 8 numaralı Çıkmaznur bu koşuda bombayı patlatabilir aman dikkat.

3.Ayak;

4 numaralı Doktor Kaya bu rakiplerini kolay geçmesini beklediğim bir safkan ve bu nedenle sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Bölünen maiden koşuların ikincisinde 8 numaralı tecrübeli tay Son lira büyük bir şansa sahip gözüküyor.En önemli rakipleri ilk kez koşacak olan 2 numaralı Bandırma Rüzgarı ve 5 numaralı CYPRIANA olacaklardır.

5.Ayak;

İzmir programının en önemli koşusu olan Kasvet koşusunda 11 numaralı Tumbulzele büyük avantaja sahip.eğer eksik koşarsa bütün atların devreye girme şansı var.Tumbulzele'yi tek atamayanlar çok at yazsınlar.

6.Ayak;

1 numaralı Berkcan ağır kilodan ve uzun mesafeden etkilenmezse bu grubu rahat geçecektir.Ancak kötü koşarsa 5 numaralı Denizeri,6 numaralı Gelen Dost,eküri avantajı ile 12 numaralı Sevdakar,Fuat Çakar avantajı ile 2 numaralı Uçbeyi sırasıyla yazılmasını tavsiye edeceğim safkanlar.14 numaralı Anka bombayı patlatabilir DİKKAT.

10 Ağustos Ankara At Yarışı Tahminleri

10 ağustos 2013 ankara at yarışı tüyoları
10 ağustos Ankara altılı ganyan programı birbirinden önemli koşulara sahne olacak.Bayram olması nedeniyle de yarışseverlerin ankara yarışlarına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Özellikle Mehmetçik,Teyfik Başer ve Kapadokya koşularının büyük bir mücadeleye sahne olması beklenirken 2013 Gazi birincisi Divine Heart'ın da nasıl bir performans göstereceği de merakla bekelniyor. 

1.Ayak;

Günün en önemli koşularından biri olan Mehmetçik koşusunda ciddi bir mücadelenin olacağını düşünüyorum.Öncelikle son koşularını kazanan 3 numaralı Direntay ve 4 numaralı Buhraniye yazılmalıdır.Daha sonra 1 numaralı Eşrefbey ve 10 numaralı Perikaya değerlendirilmelidir.

2.Ayak;

Günün en kalabalık koşusunda 1 numaralı Sevdamsın Can ve 9 numaralı Çörekli Beyi arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.Ancak kalabalık bir koşu olduğu için 10 numaralı Füze,11 numaralı İlgegül ve 15 numaralı Ihlara Beyi ni de kuponlara yazmakta fayda var.

3.Ayak;

3 yaşlı ingizli atlarının katıldığı maiden koşu da 1 numaralı Always Delfina'nın birincilik zamanının geldiğini ve koşuyu kazanacağını düşünüyor ve sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

10 Ağustos Ankara at yarışı programında günün bir diğer önemli koşusu olan Tevfik Başer koşusunda birbirine yakın tayların büyük bir mücadelesi olacak.5 atın katıldığı bu koşuda 2 numaralı Hakeem ve 5 numaralı Hard Baby arasındaki mücadele birinciliği belirleyecek gibi gözüküyor.Bu iki at kötü koşarsa diğer atların hepsinin aynı oranda kazanma şansı var.

5.Ayak;

Ankara programının diğer bir önemli koşusundan 2013 Gazi birincisi Divine Heart Halis Karataş ile sahalara geri dönüyor.Büyük bir aksilik olmazsa koşusuyu kazanacaktır ve günün en sağlam atı olarak Divine Heart'ı düşünüyorum.

6.Ayak;

Günün son koşusunda 7 numaralı Spite Cat galoplarında çok iyi durumda olduğunu gösteriyor ve eğer yarışa bu durumunu yansıtırsa büyük şansa sahip.Son koşusunda büyük hayal kırıklığı yaşatan HERECOMESTHERAIN bu yarış ile eski günlerine dönebilir.Bu iki atın dışında 9 numaralı Arzumcan ve 18 numaralı Latte koşusunun sürpriz isimleri olabilir.Harlems Queen ise pimi çekilmiş bomba gibi ne zaman patlayacak belli değil DİKKAT.

9 Ağustos 2013 İstanbul At Yarışı Tahminleri

9 ağustos istanbul tüyoları
9 Ağustos 2013 İstanbul yarış gününde nispeten kolay bir yarış programı olduğunu söylemek sanırım hata olmaz.

Günün en güvenilir atı olarak altılı ganyanın ikinci ayağındaki Buffa olarak ön plana çıkıyor.

9 Ağustos İstanbul Altılı ganyan tahminleri 

1.Ayak;

5 numaralı Saldıran ve 4 numaralı Kırkpınar arasındaki mücadele birinciliği belirleyecek gibi gözükse de 8 numaralı Turakına'da ihmal edilmemelidir.

2.Ayak;

Son koşusundan sprintte geç kalan ama performansı ile gözdolduran 4 numaralı Buffa'nın artık birincilik zamanı eldiğini düşünüyorum ve sizlere tek olarak öneriyorum.

3.Ayak;

Son 5 koşusunda hep tabelada kendine yer bulan 1 numaralı CALLIAPE ve Halis Karataş avantajı ile 7 numaralı MOONGLOW arasındaki mücadele koşuyu kazanan atı belirleyecektir.3 numaralı Dilek ise sürpriz yapabilir dikkat.

4.Ayak;

1 numaralı Cephei koşuyu büyük ihtimal kazanacaktır.Bu atı tek atamayanlara ve imkanı olanlara kapatmasını öneriyorum.

5.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Yaz Handikapı koşusunda sırasıyla Selim Kaya avantajı ile 2 numaralı Yaramaz Çocuk,4  numaralı Marvelous Iron ve 7 numaralı Greys Anatomy bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

3 numaralı Tanatar bu yarışı kazanacak üç ve kaliteye sahip bir safkan.Yarış içinde şanssızlık yaşamazsa bu koşuyu kazanacaktır.2 numaralı Niagara ve 10 numaralı Kartekin bombayı patlatabilirler aman dikkat

9 Ağustos Bursa At Yarışı Tahminleri

9 ağustos 2013 yarış tahminleri
9 Ağustos Bursa yarış günü verilen bayram arasında sonraki ilk yarış programı olduğu için yarışseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Son iki ayağın çok karışık olduğu yarış programının en güvenilir atı olarak altılı ganyanın 3.ayağındaki Çaykaşı olacaktır.

Bunun dışında 4.ayaktaki Neil'da büyük şansa sahip.Ancak kalan diğer koşularda büyük sürprizler yaşanabilir.

9 Ağustos Altılı Ganyan Tahminleri

1.Ayak;

9 numaralı Landros ve 3 numaralı Lady Polite öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar olarak ön plana çıkıyorlar.Ağır kilosuna rağmen kaliteli bir safkan olan 1 numaralı Davutbey ve son koşusunda hayal kırıklığı yaratan 11 numaralı Azarenka'da söz sahibi olabilecek safkanlar.Hafif kilolu SOYBAŞ bombayı patlatabilir DİKKAT

2.Ayak;

11 nuramlı Gizem Hanım yakın ikinciliği ile dikkat çekti ve bu koşuyu kazanması normal sonuç olur.Ancak Bursa yarışları her sonuca açık olduğundan son koşusunu kazana 7 numaralı Zeliha Sultan,1 numaralı Aksi Baby ve 3 numaralı Alburak Kızı da ciddi şansa sahip safkanlar olarak göze çarpıyor.Koşunun bombasını galoplarında toparlanmış gözüken 2 numaralı Tasarım yapabilir aman dikkat.

3.Ayak;

Bu grubun çok çok üzerinde bir safkan olan Çaykaşı Erhan Yavuz ile günün en sağlam atı ve tek atmanızı önereceğim bir safkan.Yine de at yazmak isteyenler her koşuda bir şekilde kendini tabelada bulan Fuat Çakar avantajı ile Adıgüzel ve Özcan yıldırım'lı 4 numaralı Postacı'yı yazabilirler.

4.Ayak;

Sadece 5 atın koştuğu koşuda 1 numaralı Neil bu grubu geçecektir.Tek yazamayanlar bu ayağı kapatsınlar çünkü Neil gelemezse her atın belli oranda kazanma şansı var.

5.Ayak;

Dişi ingizli atlarının katılacağı Maiden koşu çok karışık bir yarış olabilir çok at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.Öncelikle 8 numaralı Hadra,6 numaralı Gizemnaz ve eküri avantajıyla 12 numaralı Perigosas değerlendirilmelidir.İlk kez koşacak 13 numaralı Sadetay ve Erhan Yavuz'un bindiği 1 numaralı Ateş Gril daha sonraki ihtimaller.

6.Ayak;

20 atın katılacağı koşuda yakın ikinciliği ile dikkat çeken 2 numaralı Asilanecan ve son koşusunda hayal kırıklığı yaratan eküri avantajı ile 5 numaralı Sabot arasında geçmesini beklediğim koşuda 13 numaralı Efesoylu ve 16 numaralı Candaroğlu sonraki ihtimaller.20 numaralı hafif kilolu Köse Abbas ise koşunun bomba ismi olabilir dikkat.

7 Ağustos Elazığ Altılısı Devretti

devreden elazığ altısılıs
7 ağustos 2013 Elazığ yarış gününde yaşanan büyük sürprizler nedeniyle altılı ganyanı tutturan çıkmadı.

Devreden Elazığ sonuçları;
  • 11-ROYA
  • 18-TORONTO
  • 5-YEĞEN
  • 3-SERAPHANIM
  • 12-SÜZGECİNOĞLU
  • 14-ZILGIT
"Altılı ganyan"ın 2.ayağında gelen 18 numaralı Toronto günün en büyük süprizi oldu bu atın ganyanı 40.05 verdi.

Bunun yanında 5 numaralı Yeğen'in ganyanı 19.70 ve altılı ganyanın son ayağında gelen Zılgıt'ın da ganyanı 14.25 verince bu kadar yüksek ganyanlı atları kuponuna yazan bir yarışsever çıkmadı.

Elazığ Altılı programında devreden tutar 1.478.275 TL oldu.Bu rakaam ve bir dahaki Elazığ programında toplanan para yarışseverlere dağıtılacaktır.

Beşli ganyanı tutturan yarışseverler 44 bin 375 TL kazansalar da büyük ihtimal şu anda büyük bir üzüntü yaşıyorlardır sanırım.

Devreden Elazığ yarış gününde Dörtlü ganyan 497 TL,Üçlü ganyan ise 19.60 TL verdi.

Bu nedenle de bir daha ki Elazığ yarışları (14 ağustos 2013) yarışseverlerce daha çok oynanacaktır.

7 Ağustos İstanbul At Yarışı Tahminleri

1.Ayak ;

Son günlerin formda jokeyi ve her zaman güvenebileceğiniz Özcan yıldırım'ın bindiği Tekdoğan'ın bu grubu geçmesi normal bir sonuç olacaktır.Ancak ilk ayak olması ve hafif kilolu atların varlığı koşuyu karıştırabilir.Bu nedenle 3 numaralı Kral Yolu,7 numaralı Radikal Star ve 4 numaralı Bayramemmiyi de kuponlara ekleyebilirsiniz.

2.Ayak ;

Günün en zor koşularından biri olduğu için çok at yazmakta fayda var.Sırasıyla 3 numaralı Bolkarkızı,4 numaralı Dilekkaya,5 numaralı Ozican ve 1 numaralı Kurkut Şivga ayırt edilmeden yazılmalıdır.Koşunun sürprizini 13 numaralı Sevgi Ateşi koşunun bombasını ise 8 numaralı Durmazer yapabilir.

3.Ayak;

Halis Karataş avantajı ile 6 numaralı Yol Bulan günün en güvenilir atı olarak ön plana çıksa da 3 numaralı Ayçıra yı da ihmal etmemek lazım.5 numaralı Yenikaya gelirse tsunami etkisi yaratır aman dikkat.

4.Ayak;

1 numaralı Astorya benim kuponumun teki olacak.Yanına at yazacaksanız önde boş kalırsa ve temposu bozulmazsa 7 numaralı Only yeterli olacaktır.

5.Ayak;

1 numaralı Babür yakın ara 2 ikincilikten sonra son koşusunu da üçüncü olarak bitirdi ve Selim Kaya ile bence maiden dan çıkacaktır.Günün diğer bir güvenilir atı olacaktır.Yanına at yazacaksanız 5 numaralı  Tek Zulut ve 11 numaralı "Mürvetim"i önereceğim.

6.Ayak;

Geçenlerde Zaralı Sultan'ı sizlere tek olarak önermiştim ancak çok kötü koşarak koşuyu 7. bitirdi.Yine de ben bu grubu geçecektir diye düşünüyorum.14 numaralı Okinawa ve 7 numaralı Pamuk Nine ciddi rakipleri olur.11 numaralı Çeliknaz ise koşunun bombası.

istanbul tahminleri

Safiyettin Sakarya Koşusu - My Number One

my number one
1500 metre sentetik kum pistte koşulan ve jokey kulübünün geçmişinde görev yapmış Safiyettin Sakarya koşusunu My Number One isimli safkan kazandı.

Jokeyi Halis Karataş ile son 300 metrede liderliği ele geçiren My Number one koşuyu rahat denebilecek bir tempoda kazanmayı başarmıştır.

My Number One'ın bitiriş derecesi 1.33.67 olurken ganyanı ise 2.10 verdi.

Bu önemli koşuyu Final road ikinci olarak bitirirken,sonlarda etkili gelen ancak sprintte geç kalan Binbir Umut üçüncü,Snowango isimli safkan ise dördüncü olarak bitirdiler.

My number one bu önemli koşudaki performansı ile bu tarz grupları rahat geçeceğini bizlere birkez daha gösterdi safkan yarış içinde sorun yaşamadığı sürece koştuğu koşuları kazanacaktır DİKKAT.

Safiyettin Sakarya Koşusu-MY NUMBER ONE


Çanakkale Zaferi Koşusu-ERTÜRK

ertürk
1600 metre çim pitte koşulan ve 4 ağustos 2013 tarihinin en önemli koşusu olan Çanakkale zaferi koşusunu starttan çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak Ertürk kazandı.

Bursa'daki çim pist performansı ile göz dolduran ve gelecek vaadeden yetenekli safkan Ertürk koşuyu kendisini tanıyan ve Bursa'nın jokeyi olarak bilinen Murat Gündüzeli ile kazanmayı başardı.

Ertürk'ün bitiriş derecesi 1.46.55 olurken ganyanı da 3.30 verdi.

Bu önemli koşuyu Ertürk'ü kum pistte iki defa geçmeyi başaran Saadın Zaferi ikinci olarak bitirirken,sonlardaki etkili sprinti ile gözdolduran Derhadır üçüncü,Başseklavi ise dördüncü olarak bitirdiler.

Halis Karataş'ın bindiği ve koşunun favorisi olan Kurtçabey ise koşuyu 7.olarak bitirerek büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Ertük bu önemli koşuyu kazanarak sahiplerinin 300 bin TL lik ödülü kazanmasını sağlarken grup mücadelelerde isminden çok sözettireceğini de yarışseverlere gösterdi.

Safkanın İstanbul ve ankara pistlerinde koşması gerektiğini ve Bursa'da harcandığını düşünenlerdenim ve çim pistte kolay kolay geçilmeyecek bir safkan olduğunu düşünüyorum

2013 Çanakkale Zaferi Koşusu-ERTÜRK

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk