Son Eklenenler

At Yarışı Bültenleri

At yarışını diğer şans oyunlarından ayıran en temel özelliklerden biri de çalışılabilir olmasıdır.Yani at yarışı tamamen bir şans oyunu değildir.Birçok faktör değerlendirildiğinde gelebilecek atlar keşfedilebilir.

Bu faktörleri değerlendirmek gerekirse ;
  • atların Galopları
  • atların aynı Mesafe-Pist başarıları
  • binecek jokeyler
  • atın stili
  • yorumlar
  • hava durumu
  • vb
gibi sebepler iyi değerlendirildiğinde at yarışı tutturma şansınız her zaman diğer oyunlara göre yüksektir.Bu imkanları da at yarışı bültenler sizlere sağlamaktadır.

Bu bültenlerde yarışlarla ilgili yorumlar,istatistlikler vb birçok bilgi bulunmaktadır.Zaten pekçok eski yarışseverin senelerdir aynı bültenleri kullanmaktadırlar.

Bunun sebebi de aldıkları bültenin verdikleri bilgilere inanmaları gösterilebilir.

At Yarışı Bülteni Nedir ;

At yarışı bülteni o gün koşulacak yarışların programını ve tahminlerini veren gazetelerdir.Özel olarak üretilirler.Ülkemizde yaklaşık olarak 100 tane at yarışı bulunmaktadır.

at yarışı bültenleri


Gallop Racer At Yarışı Oyunu Tanıtımı

Gallop Racer playstation 2-3,bilgisayarda oynayabileceğiniz en güzel at yarışı oyunudur.Özellikle amerika ve japonya'da en çok satan oyun olmayı başaran Gallop Racer bu konuda bir numaralı oyundur.

Gallop Racer'da jokeylik kariyeri şeklinde oynayabileceğiniz bir bölüm vardır.Bu bölümde iyi jokey oldukça kaliteli atlara binme şansını yakalarsınız.

Nasıl ki iyi jokeylere teklifler gelir oyunda da böyle bir durum sözkonusudur.Çim pist,kum pistte 800-3200 metre arasındaki her mesafeda koşma şansınız vardır.

Gallop racer de gerçekte olduğu gibi bindiğiniz atların sevdikleri yarış stratejileri vardır.Seri atlar önde kaçar,sprinter atlar bekler gibi.

Bunun yanında atınızın kondusyonunu yarış içinde dengelemeniz ve sonlara güçlü girmeniz gerekmektedir.Gallop Racer Japon oyun üreticisi Tecmo tarafından yapılmıştır.


Gallop Racer oyunundan kareler
gallop racer star verilmeden

gallop racer padok

gallop racer son viraj

gallop racer son düzlük

gallop racer at yarışı bülteni

Gallop Racer Oyunundan Görüntüler;

İnternetten Altılı Ganyan Nasıl Oynanır

at yarışı
Önceden birçok internet sitesi üzerinden altılı ganyan oynama şansına sahiptik.ancak Jokey kulübü bunun sadece resmi siteden oynanması yönünde politikalar geliştirdi.

Artık at yarışını internetten oynamak için resmi siteden başka bir şansınız kalmadı.

tjk ile antlaşmalı bankalar ;
  • akbank
  • garanti
  • denizbank
  • halkbank
  • şekerbank
  • finansbank
  • tekstilbank
  • yapı kredi
  • iş bankası
  • Teb

bu bankaları kullanarak Tjk hesap ya da iban numaralarına para aktarabilirsiniz.Paranız hesaba geçtikten sonra at yarışını online olarak her bahisi oynama şansına sahipsiniz.

Bunun yanında ptt leri kullanıp havale yaparak da aynı hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

http://e-bayi.tjk.org/TjkOnline/ adresinden detaylı bilgi alıp online olarak bütün at yarışı oyunlarını oynama şansına sahip olabilirsiniz.

2013 Dişi Tay Deneme - CELERİTAS

celeristas dişi tay deneme kazananı

Gazi öncesi dişi atların en büyük prova koşularından biri olan Dişi Tay Deneme koşusunu Celeritas isimli ingiliz kısrağı jokeyi Selim Kaya ile zafere ulaştı.

18 tane ingiliz kısrağının katıldığı koşu büyük bir mücadeleye sahne oldu.Koşuyu Tearra ikinci,Pancar üçüncü Sude Sultan ise dördüncü olarak bitirdiler.

Son 200 metrede birçok kısrağın yarışı kazanma şansı vardı ve izlemesi çok keyifli bir yarış oldu.

1600 metre çim pistteki koşulan koşunun bitiriş derecesi 1.35.89 olurken Celeritas'ın ganyanı 6.60 verdi.

2013 Dişi Tay deneme

2013 Erkek Tay Deneme - FLY BY FLY

fly by fly
Gazi koşusu öncesi bu koşuya katılacak tayların en büyük provası olarak gösterilen tay deneme koşuları 19 mayıs 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşuldu.

Koşuya katılan tayların büyük mücadelesine sahne olan yarışı Fly by Fly isimli tay jokeyi AKIN SÖZEN ile kazandı.

Koşuyu kazanan Fly by Fly'ın bitiriş derece 1.35.02 olarak belirlenirken 5.75 olarak belirlendir.Koşuyu Sarılar Runner ikinci,Village Wind üçüncü,Barchelor Son ise dördünmcü olarak bitirdiler.

Erkek Tay Deneme 2013
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk