Beyaz Bayrak Ayna Nedir

beyaz beyrak ayna at yarışı

Her atın kendine has bir yarış stili bulunmaktadır.Bazı atlar sprinter olarak nitelendirilirken bazıları da at yarışı tabiriyle önde kaçmayı sevmektedirler.

Beyaz bayrak ayna terimi de bu tarz atların başarılı olmasına verilen isimdir.Yani bir yarış atı start çıkışıyla birlikte liderliği alıp koşuyu da birinci bitirirse beyaz bayrak ayna yaptı denir.

Bu yapılması kolay bir şey değildir ,zaten beyaz bayrak ayna çok sık rastlanan bir durumda değildir.

"Beyaz bayrak ayna" seri stile sahip yarış atlarının yapabileceği bir yarış stratejisidir.Beyaz bayrak ayna yapan safkanların başında Turbo isimli safkan gelmektedir. 


Beyaz Bayrak Ayna yapan yarış atı Beşiktaş
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk