Son Eklenenler

Handikap Koşusu Nedir

handikap koşu ne demektir At yarışlarında bazı atların diğer atlara karşı olan güç farkını dengelemek için yapılan bazı uygulamalar vardır.

Atlar arasında dengeyi sağlamak için kilo farkları oluşturulur.

Atların kazanma şanslarını eşitlemek için kilo ayarlamaları yapılan koşulara Handikap koşuları adı verilir.

Bu dengeyi sağlamak için atların kilo ayarlamaları handikaper ya da bilgisayar programları tarafından ayarlanmaktadır.

Böylelikle bazı atlara kilo eklenirken bazı atlardan da kilo azaltılarak aradaki güç farkı eşitlenmektedir....

4 Ağustos 2010 İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

4 AĞUSTOS AT YARIŞI TAHMİNLERİ


1. Ayak : 4 ve daha yukarı arap atlarının mücadelesinde 4 numaralı Taybars ve 5 numaralı Metiner ilk olarak yazılması gereken isimler.

7 numaralı Başçavuş ve 8 numaralı Rast koşunun sürprizini yapabilirler. Koşunun mesafesinin 2600 metre çim pist olduğunu hatırlatalım.Bu ayağı kapamanın en mantıklı karar olacağını belirtmek gerekiyor sanırım.

2. Ayak : Midas Touch bu yarış programında sizlere tek olarak önerebileceğimiz bir safkan.Yanına at yazmak isteyenler 3 numaralı Hayri Baba ve Islambol yavrusu olan Starfist'i yazabilirler.

3. Ayak : Altılı Ganyanın 3. ayağında 1 numaralı İlle de Oğlum ilk olarak şans verdiğimiz isim. İlle de Oğlum kötü koşarsa 2 numaralı Jardel ,3 numaralı Kanşav ve 6 numaralı Warrior devreye gireceklerdir.Bu atları ayırmadan yazın...

4. Ayak : Birbirine denk güçlerin mücadelesinde 2 numaralı Lavokado ,4 numaralı Caramel ve 5 numaralı Lachyn Khan ayrım yapılmadan yazılması gereken İngiliz Atları....

5. Ayak : Yarış hayatlarına bu koşuyla başlayacak İngiliz taylarının mücadelesinde galoplarında daha iyi dereceler sergileyen safkanlar 2 numaralı Çakıralp ve 4 numaralı Dada sanırım bu ayak için yeterli olacaktır.

Yavuzca yavrusu olan 7 numaralı Yavuzşah'ın da kuponlarda bulunması rahat bir koşu izlemenizi sağlayacaktırç

6. Ayak : Altılı Ganyanın son ayağında 2 numaralı Demirsoy bu rakiplerinde daha formda ve bu grubu normal şartlarda geçecektir. Yine de yanına 5 numaralı Elmasbike,7 numaralı Aslan Amca ve 8 numaralı Coşartay'ı yazmanızı tavsiye ediyorum...

4 AĞUSTOS AT YARIŞI KUPONUMUZ

1.Ayak: 3-4-7-8
2.Ayak: 1
3.Ayak: 1-2-3-6
4.Ayak: 2-4-5
5.Ayak: 2-4
6.Ayak
: 2-5-7-8

14.40 TL

Eşref Bitlis Koşusu Sultan's Of Swing

Türk Ordusunun en önemli isimlerinden biri olan Eşref Bitlis adına düzenlenen koşuyu Sultan's Of Swing isimli safkan kazandı.

Sultans Of Swing koşuyo jokeyi Akın sözen ile kazandı ve sahiplerine 56 bin tl lik ikramikazandırdı.

Bu önemli koşuyu Action Man ikinci,Öz Salvador üçüncü,Zambezi'de dördüncü olarak tamamladırlar.

Sultans Of Swing'in bu koşuyu bitiriş derecesi 2.45.52 olurken ganyanı da 2.65 olarak açıklandı.

Koşusunun süratli tempoda gitmesi ile son virajı dıştan dönerek etkili bir sprint yapan Sultan's Of Swing rahat bir tempoda yarışı bitirdi diyebiliriz.

Sultans Of Swing Eşref Bitlis Koşusu

Anadolu Tarım İletmesi Koşusu Hisarbey

hisarbey kafkaslı ve hayatımı geçerek koşuyu kazanıyorSezonun önemli koşularında biri olan Anadolu Tarım İletmesi koşusunu son günlerin formda safkanı Hisarbey kazandı.

Hisarbey bu önemli koşuyu kazanırken önemli rakipleri geride bırakarak sahiplerine 110 bin tl lik ikramiye kazandırdı.

Hisarbey bu önemli koşuyu jokeyi Fuat Çakar ile kazanırken ganyanı 4.45 lira olarak açıklandı.

Anadolu Tarım İşletmesi koşusu kazanan Hisarbey'in yarışı bitiriş derecesi "2.25.02" oldu.

Koşuyu Halis Karataş ile koşan Hayatım ikinci, Selim Kaya ile koşan Kafkaslı üçüncü,Özcan Yıldırım ile koşan Yücelay ise dördüncü olarak tamamladı.

Koşuya son viraja kadar Yalçıner tempo verdi.Yarışı kazanan Hisarbey önde tempo kurmak yerine Yalçıner'i son viraja kadar takip etmeyi tercih etti.

Son virajdan sonra Yalçıner'i rahat bir şekilde geride bırakan safkan arap atı Hisarbey yarışın son metrelerinde Hayatım ve Kafkaslı'nın sprintlerine dayanarak bu önemli koşuyu kazanma başarısı gösterdi.

Son bir söz olarak Kafkaslı'nın sahibi Remazan Kaya'ya birşeyler söylemek istiyorum.

Böylesine kaliteli bir safkanı koşudan koşuya sokarak rezil etmek beni bir atsever olarak üzüyor.Kafkaslı önüne gelen her atın geçebileceği bir at kesinlikle değil.

Kafkaslı belki herkesin gözünde şampiyon bir at ama Kafkaslı'nın unutulmaz bir at olarak kalmasını istiyorsanız artık bu kadar sık koşturmayın.

Sık koşturulduğu için artık sıradanlaşmaya başlıyor.DİKKAT

Anadolu Tarım İletmesi Koşusu Hisarbey

3 Ağustos Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

altılı ganyan tahminleri 3 aguştos salı 2010


1 Ayak : Üçlü,Dörtlü ganyan seçeneklerinin çıkmasından sonra ilk iki ayak gerçekten de sürpriz sonuçlanabiliyor. Özellikle maiden koşular ilk ayağa denk gelirse bu ayağa fazla at yazmanızı öneriyorum.

1 numaralı Gümüşsoy,2 numaralı Hayri Ağa,3 numaralı Irmakhan,6 numaralı Metin Abi,8 numaralı Uçargider,10 numaralı İzmir Ateşi,11 numaralı Tumbul Cemile bu ayak için yeterli olacaktır.

2. Ayak : 4 numaralı Venezuella'yı tek atamayan yarışseverler 10 numaralı Sky the Limit ve 9 numaralı Poison Ivy yazabilirler. 2 numaralı Yemzeş'i ekleyerek raha bir koşu izleyebilirsiniz.

3. Ayak : Birbirine denk güçteki atların koşusunda 9 numaralı Hammurabi,3 numaralı Aderans,eküri avantajıyla 5 numralı New Salvador,8 numaralı Sultans of Swing,6 numaralı Zambezi. Bu atlar ayrılmadan yazılmalıdır.

4. Ayak : Kafkaslı 4 gün önce yarış koşmasına rağmen yine günün kalesi gibi duruyor. Ben kendi adıma Kafkaslı'ya hiçbir zaman güvenmeyenlerdenim. Bu nedenle 6 numaralı Hayatım,4 numaralı Uçanbey ve 8 numaralı formda safkan Hisarbey'i yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak : 11 numralı Preveze çok formda ve galopların bu rakiplerinden çok daha iyi dereceler sergiliyor. Halis Karataş faktörü ile günün en güvenilir atı.

6. Ayak : Günün son koşusunda 1 numaralı Gazi Begoviç bir adım önde gözükse de 4 numaralı Dylan ve 5 numaralı Mozaik en ciddi rakipleri olacaktır.2 numaralı Cross Relative'deen ufak hatayı affetmez.

3 Ağustos Altılı Ganyan Tahminleri

1.Ayak : 1-2-3-8-6-8-10-11
2.Ayak : 4-9-10
3.Ayak : 1-6-8-9-3
4.Ayak : 2-6-8-4
5.Ayak : 11
6.Ayak :1-2-4-5

98 TL

Çanakkale Zaferi Koşusu Darfur

2010 çanakkale zaferi koşusu izle 1 Ağustos Pazar günü Veliefendi Hipodromundaki koşu programının en önemli koşusu olan "Çanakkale Zaferi Koşusu"nu Darfur kazandı.

Darfur jokeyi Selim Kaya ile koşuyu kazanırken 1.48.38 lik bir derece yaptı.Darfur'un ganyanı 1.30 verdi.

Koşuyu Özfidan ikinci bitirirken,Sungurberk üçüncü,Affan'da dördüncü olarak tamamladı.

Oldukça zevkli bir mücadeleye sahne olan koşuda Efecan yarışın liderliğini son 300 metreye kadar korudu.

Bu metrelerden sonr Darfur liderliği Efecan'dan alarak son metreleri lider olarak girdi.

Darfur'un rahat bir tempoda koşuyu kazanacağı düşünülürken Özfidan içeriden güçlü bir şekilde geldi

Bir ara Darfur'a hakim olan Özfidan son 40 metrede Darfur'a dayanamadı ve koşuyu ikinci sırada tamamladı....

Çanakkale Zaferi Koşusu

Spy X Bursa At Yarışı Tahminleri 2 Ağustos

spy X At Yarışı Tahmini yapıyorAt yarışı konusunda uzman olan Spy X artık Atyarisibilgi.blogspot.com adresinde tahminlerini yapacak.

Kendisi at yarışı konusundaki araştırmalarını para için yapmadığını bu nedenle blogda tahminlerini yayınlamaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Kendisi ile çalışacağımız için büyük bir mutluluk duyuyoruz ve başarılar diliyoruz.

İlk tahminlerini bu sabah gönderece Spy X 2 Ağustos Bursa yarış günün oldukça zor bir program olduğunu ve sürprize açık olduğunu belirtti.

Spy X'in 2 Ağustos At Yarışı Tahminleri;
1. Ayak = Altılının ilk ayağında çok fazla atın birincilik şansı bulunuyor.Özellikle 10 numaralı Black Bishop ve 11 numaralı My Turn oldukça formdalar ve kazanabilirler.


Bu atların dışında 2 numaralı Baltuna,3 numaralı Hasbelkader'de galoplarda kazanabileceklerinin sinyallerini veriyorlar.

7 numaralı My Sacrifice ve 7 numaralı Southworth yazılarak ilk ayak raha izlenebilir.
2. Ayak = Birbirine yakın atların Maiden mücadelesinde her sonuç makul karşılanabilir. Ama galoplarında diğer rakiplerinin önünde performans gösteren 1 numaralı Avarok ve 3 numaralı Çelik Torun arasında geçmesini bekliyorum.

8 numaralı Tayfun Dayı'nın da yakın bir ikincilikten sonra sahipleri tarafından Maiden den çıkması bekleniyor.Sahibi Ramazan Kayalık tarafından günün teki olarak gösterilen 5 numaralı Gold Kid'siz büyük kupon yapmayın...

3. Ayak = 2 numaralı Beyyahan eküri avantajıyla yarışın favorisi ve günün yazılabilecek atlarından bir tanesi. Tek atamayanlar için ahır personelinin çok güvendiği bir at olan 7 numaralı Büşra Hanım önerilebilir.Koşunun bombasını 3 numaralı Tuncer patlatabilir. DİKKAT....

4 Ayak = 2 numaralı Delicious Fuat Çakar'ın tercih etmesi ve tam mesafesinde olması nedeniyle günün bankosudur. Güvenemeyenler için önereceğim at 4 numaralı Mali Mali.

5. Ayak = Günün en zor koşularından biri. Birbirleri ile sık sık mücadele veren safkanların bu yarışında her türlü sonuç çıkabilir.

2 numaralı Aytencik,3 numaralı Gencer,5 numalı Tüzünsoy,6 numaralı Hepyener,7 numaralı Çıkmazberk ve 8 numaralı Sungur ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Küçük oynayanlar için 2 numaralı Aytencik tek yazılabilir.

6. Ayak = 3 numaralı Elbirlik yakın aralarla 3. olduğu iki koşudan sonra jokeyi D.Yıldız ile bu koşunu favorisi.9 numaralı Lady Truva favorinin en ciddi rakibi olurlar.10 numaralı Lucy Fortune Erhan Yavuz faktörü ile yazılması gereken bir safkan.

Spy X Geniş Altılı

1.Ayak :2-3-4-7-10-11
2.Ayak :1-3-5-83.Ayak :2-3-7
4. Ayak :4-2
5. Ayak :2-3-5-6-7-8
6. Ayak :3-10-9
Toplam: 129 TL


Spy X Orta Altılı

1.Ayak : 2-7-10-11
2.Ayak : 5-8-1
3.Ayak : 2-7
4.Ayak : 2-4
5.Ayak : 2-3
6.Ayak : 3-9-10-6-12

Toplam : 24 TL


Spy X Küçük Altılı:



1.Ayak : 2-7-10-11

2.Ayak : 5-8-1
3.Ayak : 2
4.Ayak : 2
5.Ayak : 2
6.Ayak : 3-9-10-6-12
Toplam: 3 TL
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk