Son Eklenenler

Alper Kaan Dayak Yedi

Ankara'da Büyük Millet meclisi adına koşulan yarış gündeme damgasını vurdu.

Kaliteli Arap atlarının katışdığı koşunun ardından Hipodrom birbirine girdi.

Turbo'nun favori olduğu koşuda Alper Kaan Turbo'yu rahat geçerek yarışı kazanınca silahlar ve bıçaklar çekildi.

Alper Kaan atının ve yetkililerinin yaralandığı yarışın ardından polis birçok kişiyi gözaltına aldı.

Alper Kaan'ın yarım kan olduğu tartışmaları zaten konuşulmaktaydı.Turbo'yu geçmesinin ardından Urfalı bir grubunu buna sinirlenmesi ile ortalık karıştı.

Koşuyu Alper Kaan 1.43.84 gibi 1.600 metre için rekor bir dereceyle kazandı.Koşuyu Turbo ikinci,Özbatur üçüncü,Kafkaslı ise dördüncü bitirdi.

350 bin tl lik ikramiyeyi kazanan Alper Kaan'ın yetkilileri koşu sonrası kupayı almaya gitmediler.

Hipodroma silahların nasıl sokulduğu ise bir soru işareti.Böyle olayların birtek Türkiye'de çıkacağını düşünüyoruz,bir atın koşu kazandığı için dayak yediğini de birtek ülkemizde şahit olabiliriz.Değerini bilelim ülkemizin...!!!!!!


KOŞUYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk