Ana Sayfa » , » 2010 Niğbolu Koşusu İzle Hisarbey

2010 Niğbolu Koşusu İzle Hisarbey

niğbolu koşusunu kazanan hisarbey 23 Temmuz İstanbul yarış gününün en önemli koşusu olan Niğbolu koşusunu Hisarbey isimli safkan jokeyi Fuat Çakar ile kazandı.

Cangıl,Sarraf gibi önemli safkanların favori olduğu koşu hisarbey günün en büyük sürprizini gerçekleştirerek "11.25" ganyan ile koşuyu kazandı.

Hisarbey 2400 metre çim pistteki koşuyu 2.47.41'lik bir dereceyle çıktığı gibi kazanarak "Beyaz Bayrak Ayna" yapan Hisaberbey sahibinin 160.000 lik bir ikramiye kazandırdı.

Virajı 3-4 boyluk bir avantajlı dönen Hisarbey rakiplerinin ataklarına başarılı şekilde karşılık vererek koşuyu kazandı. Fuat Çakar'ın önde kaçan atları daha iyi koşturduğunu birkez daha şahit olduk.

Koşuyu Mertkal ikinci, Sarraf üçüncü, Vakkas ise dördüncü olarak tamamladı. Koşunun favorisi Cangıl ise tabelaya giremeyerek yarışseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

2010 NİĞBOLU KOŞUSU
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk